Центр концертних та фестивальних програм, розташований у відремонтованому приміщенні ККЗ «Райдуга», запрошує і малих, і дорослих навчатись співам у студії різножанрового вокалу «Mmusic», під керівництвом викладача Бородуліної Марії Валентинівни.

Викладачка – відома вінницька співачка, лауреат багатьох пісенних конкурсів. Вона свого часу закінчила ВДМШ №1, Вінницьке училище культури та мистецтв, Київський національний університет культури і мистецтв. Марія займалась у студії відомого вінницького педагога, керівниці студії естрадно-джазового вокалу Марини Мальцевої і в юності відзначилась на багатьох вокальних конкурсах міжнародного та всеукраїнського рівня. Зараз пані Марія вже сама вчить співати всіх охочих.

Для викладачки «Mmusic» надзвичайно важливо ділитись своїми знаннями та уміннями у музиці. Зараз у студії займаються учні від 9 до 40 років. Пані Марія із задоволенням працює як з малими, так і з дорослими співаками. Когось вона, маючи велику сценічну практику, вдало готує до конкурсних виступів, або до вступу до навчальних закладів, а хтось мріє навчитись співати просто для себе, або ж пригадати дитячі музикування у вже дорослому віці.

«Співати корисно для здоров’я, душевного в першу чергу. Люди співають щоб виразити свої емоції і це чудово», – говорить викладачка. «Мені подобається розвіювати переконання дорослих людей в тому, що співати вони не можуть, знімати таким чином психологічні бар’єри. Я обожнюю допомагати іншим реалізовуватись у музиці, запалювати людей своєю любов’ю до співу», – ділиться досвідом керівниця студії вокалу пані Марія.

Час заняття у студії вокалу «Mmusic» коштує 100 грн. Телефонуйте за номерами: 068 999 30 33, 066 740 05 83, 063 596 74 06.



Переглядів: 3799
Поширень: 0