3 грудня у Вінниці випаде паперовий сніг! І відбудеться вибуховий сонячний концерт!

Під акомпанемент саксофона, гітар, роялю, контрабаса та барабанів 3 грудня о 19.00 у Будинку офіцерів співатиме Арсен Мірзоян - талановитий український виконавець, чий тембр неможливо сплутати з жодним іншим.

Арсена Мірзояна називають сталевим голосом України, а віднедавна - навіть «українським Висоцьким».

У липні співак презентував унікальну концертну програму «Мій Висоцький», під час якої вимоглива столична публіка не стримувала сліз. Його проникливий голос дійсно надзвичайно схожий на голос Висоцького, а головне - у своїх піснях і текстах Арсен Мірзоян такий же щирий, як і його музичний наставник.

Арсен Мірзоян 3 грудня привезе у Вінницю "Паперовий сніг"

Достатньо всього раз побувати на його концерті, як ваше уявлення про українських сольних артистів зміниться назавжди.

Арсен Мірзоян - не черговий солодкоголосий представник поп-дивізіону чи незрозумілий фрік. Він - справжній чоловік з хриплим оксамитовим голосом і неймовірною енергетикою.

На концертах він скоряє серця глядачів пісенними одкровеннями, влучними жартами та шаленим сплавом потужної і водночас дуже чуттєвої музики.

Його концерти - це справжнє шоу. Але це не шоу, зроблене на пустому місці. Це шоу музики, її різних проявів і настроїв: від лірично-сумних до рок-н-рольно-драйвових. Це сила голосу і спів саксофона і роялю, віртуозна гра на гітарі і шал барабанів… На сцені Арсен Мірзоян виступає у компанії талановитих друзів-музикантів, кожен з яких стає окремим героєм концерту, адже спостерігати за їх самовіддачею - саме задоволення. Музиканти грають щиро, цікаво, якісно і відчайдушно!

3 грудня о 19.00 у Будинку офіцерів Арсен Мірзоян презентує вінничанам свою нову концерту програму «Паперовий сніг» і однойменний альбом.

Після «Ґудзиків», «Незручних ліжок» і акустичної «Ночі» альбом «Паперовий сніг» - це вже четверта платівка співака, саундпродюсером якої виступає Віталій Телезін, відомий своєю співпрацею з «Океаном Ельзи», «Другою Рікою», Ламою та багатьма іншими українськими зірками.

На концерті глядачі почують абсолютно нові пісні Арсена Мірзояна, вже відомі сингли "Можеш як", "Поцілуй мене", "Тягни небо на себе", "Стрелы", "Исповедь гонщика" і перевірені часом хіти: «Бувай малий», «Вінні-Пух», «Вагітні майбутнім», «Капронові банти», «Ластівки над містом», «Край землі». Сюрпризів і вражень буде чимало!

- Ми створюємо те, що нам подобається. Можемо грати свою музику зовсім по-різному — робити з неї джаз, рок, поп, лаундж. Це залежить від майданчика. Буде це стадіон - будемо валити рок-н-рол. На маленькому майданчику заграємо лаундж і джаз. А пісні — ті самі. Я з тих людей, які люблять, щоб пісня звучала зі сцени, - зізнається Арсен Мірзоян. - Треба відчувати зал і розуміти, як пісня має зараз прозвучати, а не автоматично горлопанити. Бачиш, що зал хоче більше лірики — дай їм більше лірики в цій пісні.

Квитки на вінницький концерт Арсена Мірзояна вже у продажу!

Вартість - 50-450 гривен.

Вже зараз купуйте в один клік на сайті bilet.vn.ua, а також у касах Будинку офіцерів і театру імені Садовського.

Телефон безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає студія-бар «City».


Переглядів: 4625
Поширень: 0