Вінницька дизайнерка Людмила Квєтна, кілька днів тому, продемонструвала на місцевих Днях моди свою осінньо-зимову колекцію, що носила назву «Вектор бажань».

Бажання визначають наші дії та вчинки. Вони можуть бути одномоментними або усепоглинаючими. Бажання реалізуватись, перемогти себе та отримати від цього насолоду, змушує нас підніматись у небо, або спускатись на дно океанських глибин. Людина завжди прагне до втілення в життя своїх бажань та найзаповітніших мрій. Всі ми різні, але є й те, що нас об’єднує – це бажання жити у гармонії, з дорогими та близькими людьми, кохати та бути коханим...

Людмила Квєтна втілює бажання вінничанок

Людмила Квєтна втілює бажання вінничанокЛюдмила Квєтна втілює бажання вінничанок

Людмила Квєтна втілює бажання вінничанок

Одяг, це та річ, що здатна допомогти нам у досягненні мрії. Колекція Людмили Квєтної напрочуд розмаїта, так само як різноманітні наші бажання, уподобання, пристрасті. Охопити всі – неможливо, але розставити акценти, продемонструвати цілий калейдоскоп вражень, запалити вінничанок чудовими витворами моди – саме це було метою дизайнерки.

Людмила Квєтна втілює бажання вінничанокЛюдмила Квєтна втілює бажання вінничанок

Колекція витримана у бездоганному класичному стилі рафінованої елегантності: лаконічні форми, мінімалістичні силуети, підкреслені вишуканою вишивкою та жіночним мереживом. Дизайнерка традиційно використовує натуральні тканини (шовк та вовну) і обов’язково демонструє кілька витворів з високотехнологічних тканин (таких, як неопрен).

Людмила Квєтна втілює бажання вінничанок

Родзинками показу стали цікаві одиниці верхнього одягу з м’яких теплих тканин, з принтами та без. Чимало було продемонстровано штанів, комбінезонів, спідниць-брюк з широкими шатанинами. До них пропонуються напівпрозорі мереживні блузи та бомбери. Чимало у колекції суконь різних за силуетами, з цікавим оздобленням (кармани, вишивка, мереживо, тощо), з різним настроєм: ніжні й романтичні, стримані й ділові, пустотливі коктейльні, тощо.

Людмила Квєтна втілює бажання вінничанок

Тож, лишилось обрати вірний вектор ваших бажань, визначитись із стилем, одягнути відповідне вашому настрою вбрання та йти підкорювати власні вершини, здійснювати свої заповітні бажання, реалізовувати мрії. А натхнення на перемоги черпайте у колекції одягу «Вектор бажань» від Людмили Квєтної.



Переглядів: 4703
Поширень: 0