З 13 по 15 листопада у Вінниці вже вдруге відбудеться мистецький фестиваль «Artgnosis». На цей раз він пройде з підзаголовком «New Stage» та відкриє нові літературні, музичні, театральні та кіно-течії зацікавленим вінничанам.

Світ сучасного мистецтва презентуватимуть як вже знані імена (Сергій Жадан, Юрко Іздрик, Іван Байдак, гурти «Pianoboy» та «Zapaska», львівські театри «Намір» та «Другий склад»), так і менш відомі, але справді цікаві нові імена. Молоді автори промотуватимуть свій творчий доробок, а знані митці відкриватимуть нові грані своїх численних талантів.

На трьох локаціях по місту (у арт-пабі «Beef Eater», кафе «The Factory» та у кінотеатрі «Родина»), впродовж трьох днів, майже з 12 дня і до 12 ночі вируватиме творче життя. Безліч пізнавальних лекцій, презентацій книг та проектів, поетичні марафони, музичні презентації, перфоманси і багато інших цікавих сюрпризів чекають на відвідувачів фестивалю.

На цей раз організатори суттєво розширили музичну сцену, додали документальне кіно і помножили кількість цікавих літературних заходів. Серед неординарного: лекторій культурного менеджменту, де секретами ділитиметься менеджера Жадана Анаід Агаджанова та вісім актуальних соціально-політичних короткометражок, що продемонструє об’єднання «Докутолока».

Фестиваль «Artgnosis: New Stage» – нові імена, нові формати, нові події

На музичній сцені фесту «двіжуватимуть» «Жадан та Собаки», «Pianoboy», «Zapaska», «Drumтиатр», «Grisly Faye», Sasha Boole та Христина Халімонова. Театральну презентуватимуть два зовсім різних львівських театри «Намір» (режисер Іра Задорожна) та «Другий склад» (режисер Єва Якубовська).

Література на «Artgnosis: New Stage» включатиме справжнє розмаїття авторів та тем: від нових текстів Сергія Жадана, до формату «публічного інтерв’ю» з Іваном Байдаком та музичних сюрпризів від Гриця Семенчука та Томаша Деяка, і аж до молодіжної поетичної сцени, що буде представлена юними поетами з різних куточків України. А ще відеопоезія, «Література, що виходить за межі» та багато інших сюрпризів і несподіванок.

Отже, щоб забронювати квиток на найспекотніший фестиваль цієї осені «Artgnosis: New Stage», вам потрібно зателефонувати +380632513314 (Ярослав). або ж придбати квитки безпосередньо на фестивальних локаціях. Вартість квитка: один фестивальний день - 150 грн., три фестивальних дні - 200 грн.



Переглядів: 2658
Поширень: 0