В рамках святкування новорічних та різдвяних свят, у серці Вінниці, на площі Європейській, біля ТЦ Sky Park, відсьогодні запрацює традиційний новорічно-різдвяний ярмарок, що перетворить цей куточок Вінниці на казкове містечко. З 14 грудня до 14 січня (з 10.00 до 20.00) тут на вас чекають приємні сюрпризи, різдвяні сувеніри, смачне частування, дитячі атракціони, святкова музична програма, розважальні заходи тощо.

Ярмарки, що проводяться у переддень різдвяних свят, вже кілька століть є незмінною європейською традицією. Різдвяний ярмарок – це місце, де свято відчувається просто у повітрі. Запах кориці і ванілі, меду і родзинок, пісні вуличних музикантів, різдвяні мелодії, що ллються звідусіль – все це навіює відчуття казковості. Тож вінничан запрошують прогулятись уздовж 36 будиночків-кіосків, у кожному з яких на вас чекають різдвяні сувеніри та смаколики.

Загальноміський Різдвяний ярмарок вже сьогодні принесе атмосферу свята на площу Європейську

Різдвяний ярмарок, що проводиться за підтримки ТЦ Sky Park вже четвертий раз, став вже звичним загальноміським заходом. Заснований на народних духовних традиціях, організований в європейському форматі, ярмарок покликаний стати новорічним святом для всієї родини. Очікується, що ярмарок відвідають більше 300 000 вінничан та гостей міста.

На ярмарку будуть представлені вироби народних майстрів з різних регіонів України (Івано-Франківськ, Косів, Луцьк, Чернігів, Київ, Одеса) - це сувеніри, вишивка, художні вироби зі шкіри та бісеру, лози, кераміки, льону, авторські роботи художників, ялинкові прикраси, іграшки ручної роботи. Асортимент розрахований на різний вік і матеріальні можливості. Не обійдеться і без традиційної випічки, українських вареників та ароматного глінтвейну.

Загальноміський Різдвяний ярмарок вже сьогодні принесе атмосферу свята на площу Європейську

А головним подарунком святкової ярмарки буде концерт гурту «Лісапетний батальйон», який завітає на святкування до вінничан вже 18 грудня і співатиме для всіх просто неба. Лісапетний десант від Святого Миколая запрошує на святковий концерт о 18.00. Перед початком – виступи творчих колективів міста. 19 грудня з 16.00 до 18.00 на сцені у центрі Різдвяного ярмарку також співатимуть традиційних святкових пісень таланти нашого міста.

Загальноміський Різдвяний ярмарок вже сьогодні принесе атмосферу свята на площу Європейську

Завітайте на яскравий Новорічно-Різдвяний ярмарок та скористайтесь можливістю придбати неповторні різдвяні подарунки та сувеніри і зануритись у атмосферу свята!



Переглядів: 4408
Поширень: 0