Три десятка дітлахів з величезним нетерпінням очікували на новенький трамвай «VinWay», що мав зупинитись просто біля Резиденції Діда Мороза. І проводжати цих обраних прийшли всі мешканці казкового містечка – ще б пак, квитки на подорож отримали лише ті, хто найкраще привітав Діда Мороза, або переміг у новорічних конкурсах Сімки та Домовичка. Це єдиний спосіб стати пасажиром новорічного трамваю див!

Все казкове містечко співанками та підбадьорливим галасом зустріло появу прикрашеного новорічного диво-трамваю. Саме на зупинці «Дідморозівській», що біля Резиденції, і починаєтьсь весела подорож. Два особливих кондуктори та їх помічники запросили мандрівників зайняти свої місця у вагонах трамваю. Всі радісно попрощались з казковими персонажами і вирушили у півгодинну подорож.

Відбулись перші веселі подорожі у новорічному трамвайчику «VinWay»

З кожним із маленьких пасажирів особисто за руку привітався веселий Кондуктор і розповів коротеньку історію вінницького трамвайчику «VinWay». І весь час поки трамвайчик подорожував святково вбраними вулицями Вінниці, у ньому точилася весела боротьба на знання зимових загадок та співання жартівливих пісень.

Відбулись перші веселі подорожі у новорічному трамвайчику «VinWay»

І переможцями вийшли всі, адже яскраво провели час та наспівалися досхочу. А ще у подарунок всі щасливі маленькі пасажири отримали знижку на проведення часу у «Дитячій Планеті» та магнітики з новорічними привітаннями.

Відбулись перші веселі подорожі у новорічному трамвайчику «VinWay»

Наступні рейси новорічного трамвайчику заплановані на вихідні: 2, 3, 9, 10 та 16 січня. Тож у всіх бажаючих ще є час потішити Дідуся Мороза особливим привітанням та отримати сертифікат-запрошення на подорож! Додаткову інформацію можна отримати у Резиденції у пані Снігуроньки.



Переглядів: 4654
Поширень: 0