До кінця новорічно-різдвяних свят на великому ярмарку, що розташувався на площі Європейській, біля ТЦ SkyPark, на вінничан чекають приємні розваги та запальні концерти від талановитих вінницьких виконавців. Як і повинно бути на ярмарку, тут кожен собі знайде розваги до смаку.

Ярмаркова сцена оживає з настанням темряви. З 16.00 до 17.00 щовечора тут Дід Мороз та Снігуронька розважають малечу іграми та конкурсами. А з 17.00 на сцену виходять найкращі професійні музичні колективи міста: гурт «Дармограй», оркестр «ВінБенд», квартет «Універсум» та багато інших, які співатимуть та музикуватимуть для вінничан.

На традиційному ярмарку в центрі міста щовечора весело та гамірно

Понеділкового вечора вишуканий джаз запропонував послухати муніципальний оркестр «ВінБенд» з солістами Ольгою Мельник та Саміром Відрашко. Ярмаркова публіка була просто в захваті та довго аплодувала вінницьким талантам. Організатори обіцяють, що ми почуємо джаз знову 5 січня ввечері. Але запальна музика на сцені ярмарку лунатиме постійно і звеселятиме народ.

На традиційному ярмарку в центрі міста щовечора весело та гамірно

Продовжуючи багаті різдвяні традиції українців та відзначаючи європейську традицію ярмаркових розваг, SkyPark запрошує вінничан на веселі та яскраві вечори під відкритим небом, на великому загальноміському новорічно-різдвяному ярмарку. Тут щодня, аж до самого закриття (14 січня), на вас завжди чекає приємний настрій, цікаві розваги, святкова музика, сувеніри, смаколики, смачні напої, дитячі атракціони, тощо.



Переглядів: 3808
Поширень: 0