Учасниками ярмарку стали майстри центрів реабілітації «Промінь», «Джерело», «Гармонія», «Поділля», «Обрій» та «Еверест» (м. Бар). Крім того, були представлені роботи представників громадських організацій «Паросток», «Воскресіння» та «Відкриті серця». Вінничани мали змогу побачити колекції плетених гачком та спицями ексклюзивних шалей, прикрас з бісеру, макраме, вишиванок тощо; придбати унікальні вироби та різноманітні подарунки для себе та своїх друзів, а також зробити індивідуальні замовлення.

Реалізовувати свої вироби люди з обмеженими фізичними можливостями незабаром зможуть з допомогою інтернет-магазину, який на даний час розробляється на сайті Вінницької громадської організації молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія».

«Це велика подія для людей із відкритим серцем, невичерпною фантазією та надзвичайним працелюбством, - зазначив заступник міського голови Андрій Рева, вітаючи організаторів із початком проекту. - Щиро бажаю Вам міцного здоров\'я, нових ідей, наснаги та довголіття.»


Переглядів: 2910
Поширень: 0