Нещодавно у холі Вінницької міської ради відбулось нагородження переможців та учасників міського конкурсу юних художників «Новорічна Вінниця». Юні художники малювали зимові пейзажі рідного міста, новорічні фантазії, зображали новорічні звичаї і традиції тощо.

Учасниками конкурсу стали 32 юних художники – учні шкіл естетичного виховання міста. Творчі роботи конкурсантів оцінювались у трьох вікових категоріях: молодшій - від 7 до 10 років; середній – від 11 до 13 років та старшій - від 14 років. Юні художники – учасники конкурсу для підготовки творчих робіт отримали засоби для малювання.

У зв’язку із тривалими канікулами через складну епідеміологічну ситуацію в Україні, департаментом культури міської ради церемонію нагородження переможців та учасників конкурсу було організовано після відновлення навчального процесу у ЗНЗ міста.

Гран-прі міського конкурсу юних художників «Новорічна Вінниця» отримала Дар’я Мороз

Дипломами департаменту культури міської ради та цінними подарунками у трьох вікових категоріях нагороджено 11 авторів творчих робіт, решту учасників – подяками департаменту культури міської ради та заохочувальними подарунками.

Гран-прі конкурсу відзначено роботу «Новорічний вечір» учениці Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька» Мороз Дар’ї.



Переглядів: 2880
Поширень: 0