13 лютого о 19.00 в галереї «ІнтерШик» відбудеться музична зустріч з людиною, що називає себе Piano Extremist. Піаніст з Майдану, що завжди грає у балаклаві – це хлопець на ім’я Богдан, який два роки тому, під час Революції Гідності грав твори Яна Тірсена перед будівлею КМДА. З весни 2014 року піаніст дає концерти по всій Україні та в зоні проведення АТО, для мирних жителів і для військових. Дебютний альбом музиканта «Захист вільних сердець» присвячено Україні та її Героям.

Піаніст, композитор та виконавець, який принципово не показує своє обличчя, але його музика пробирає слухачів до глибини душі, уже грав для вінничан у травні 2014 року. Зараз Piano Extremist вирушає у невеликий тур Україною: Житомир, Вінниця, Бердичів та Хмельницький. Концерти відбудуться за підтримки ГО «Брат за брата», Вінницької міської ради та БФ «Cім`я».

У Вінниці знову гратиме Piano Extremist

Він неодноразово їздив до зони АТО, але його зброя - музика. «Музика, яку ми почуємо разом, нагадає нам про ті випробування, що ми проходимо вже більше двох років в цьому столітті: Революція. Війна. Концерти під назвою «Зима» - це спроба силою гри та серця донести стан душі людей, які багато втратили, але будуть знову і знову ставати на шлях боротьби з системою, яка відбирає свободу, з ворогом, який принижує людську гідність. Небесна сотня була лише початком, який став для нас виборюванням права на Правду. Дійте, поки є зброя і поки в жилах тече кров!» - говориться у анонсі концертів.



Переглядів: 2971
Поширень: 0