Восьмого березня, у Міжнародний жіночий день, співачка з Донецька Ольга Акулова презентує для вінничан у креативному просторі «Артинов» концерт з назвою Cherchez la femme, тобто «Шукайте жінку»! Cherchez la femme – французький крилатий вислів, використовується, коли поведінка чоловіка є незрозумілою, а причина його вчинків не може бути пояснена логічно. За цим обов’язково стоїть запаморочливо чарівна жінка.

Співачка народилась у місті Костянтинівка, закінчила музичну школу, далі вчилась на юриста у Донецькому національному університеті. Її творча іпостась сформована на численних українських фестивалях: «Доля», «Осіннє рандеву», «Стрийські потоки», «Золотий тік», фестиваль імені Квітки Цісик. Дівчину з Донецьку, що співає виключно українською всюди відзначали.

Донецька співачка Ольга Акулова презентує вінничанам музичну програму «Cherchez la femme»

Ольга сама пише пісні, вкладаючи в них власні переживання та емоції, сама організовує великі концерти, заручаючись підтримкою численних нових друзів, від музикантів до партнерів. Нещодавно вона влаштувала для вінничан, волонтерів та поранених військових великий музично-дегустаційний благодійний проект «Кава і шоколад», який відбувся на сцені Вінницького театру. Ольга Акулова не втомлюється дякувати всім новим вінницьким друзям, адже у важкому 2014-му вона приїхала до нашого міста з чоловіком, який є проректором Донецького університету та маленькою донькою.

Авторські пісні Ольги найчастіше «з перчиком», жартівливі та пристрасні, що дуже пасують її темпераменту. Але є й емоційні тужливі балади. Ще у репертуарі співачки чимало оригінальних каверів, від італійської естради до Елвіса Преслі, цікаві українські переклади до яких вона написала сама. Підтримуватимуть Ольгу на сцені вінницькі музиканти - Руслан Дворницький (ударні), Анатолій Дякон (бас-гітара), Олег Прокопчук (гітара) та Олександр Заводовський (клавішні).

Донецька співачка Ольга Акулова презентує вінничанам музичну програму «Cherchez la femme»

Вартість квитка на приємний вечір – 80 грн. Початок концерту о 19.00 8 березня. Квитки та інформація за телефонами: 093 226 22 32, 097 899 47 47.



Переглядів: 2501
Поширень: 0