Грандіозний сольний концерт Олега Винника пройде 25 травня о 19.00 у Будинку офіцерів. Для всіх вінничан і гостей міста у виконанні улюбленого співака прозвучать всі найкращі хіти і нові пісні, над записом яких Маестро нещодавно трудився у студії в Берліні, а організатори - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ» - обіцяють порадувати глядачів новим яскравим світловим шоу!

Живий звук, найкраща атмосфера і абсолютне відчуття щастя гарантовані всім!

- Сьогодні Олег Винник - найпопулярніший артист України, у якого гастрольний графік розписаний на рік вперед, а всі концерти проходять у виключно переповнених залах, - відзначають організатори концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Олега Винника по праву називають Містером Аншлагом, адже варто у місті з’явитися першій афіші, як шанувальники миттю розбирають квитки на його виступи.

Олег Винник 25 травня приїде у Вінницю з новою концертною програмою

Тож радимо всім жителям і гостям Вінниці не баритися, аби стовідсотково потрапити на концерт улюбленого Маестро. Під час попереднього приїзду Олега Винника у Вінницю квитків не було вже за місяць.

Олег Винник - дійсно справжній феномен української естради. Будучи мегапопулярним у Європі, він все покинув, аби співати і творити у рідній Україні. І у рекордний строк здобув по-справжньому народну любов.

Сильний голос, красиві пісні, унікальний симбіоз зовнішньої і внутрішньої вроди - завжди щирий, завжди усміхнений, завжди оптимістичний Олег Винник - артист, перед яким важко встояти. Його поважають чоловіки, обожнюють жінки і діти - однаково люблять представники всіх вікових категорій, як молодь, так і люди старшого віку.

І це зрозуміло, адже абсолютно кожного Олег Винник, ніби справжній ангел-чарівник, заряджає щастям, оптимізмом і вірою у краще. Атмосфера, яка панує на його концертах - це справжня феєрія, свято музики і душевності, яке неможливо забути.

- Головний соціум для мене - це люди, які приходять до мене на концерт. Я точно знаю, що від того, що я буду ходити щодня на телебачення і ставати медійною особистістю, люди мене більше любити не стануть. Я залучаю до себе людську любов сценою, творчістю, своєю кропіткою працею, - відкриває свій секрет успіху Олег Винник. - Люди сьогодні почали тонко відчувати, хто є хто. І якщо ти на сцені будеш нещирим, будеш прикидатися і намагатися маніпулювати, тобі не повірять. Так було не завжди, але сьогодні люди все дуже гостро сприймають. Людям потрібна любов - відверта і щира!

Непідробне, безцінне відчуття щастя вже скоро випробують всі вінничани і гості міста на великому сольному концерті Олега Винника у Вінниці!

- Гарантуємо: 25 травня буде фантастичний концерт, який ви ніколи не зможете забути! - обіцяють організатори.

Квитки на новий великий сольний концерт Олега Винника у Вінниці ви можете придбати на сайті bilet.vn.ua, у касах Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів і зателефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає ресторан «Тифліс».



Переглядів: 6151
Поширень: 0