30 травня о 19.00 у Вінницькому академічному театрі імені Садовського вінничан і гостей міста чекає абсолютно нова програма, нові жарти, гумористичні пісні і блискавичні мініатюри від улюблених акторів «Вар’яти Шоу».

- Як завжди тільки для вас - живий звук, щире спілкування з публікою і вражаюча атмосфера, якої немає на жодному іншому концерті!Приходьте і будемо разом сміятися досхочу! Найкращий настрій і суцільний позитив - гарантовані! - запрошують організатори - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Вінниця настільки полюбила «Вар’яти Шоу», щояк тільки у продажу з’являються квитки на їхні концерти, жителі і гості міста їх миттю розбирають! А після концерту тут же розпитують, коли буде наступний.

Вар'яти шоу

Новий 2016 рік Вінниця зустрічала саме з «Вар’яти Шоу». На концерті 1 січня був абсолютний аншлаг. Під шалені оплески глядачів Сергій Притула пообіцяв приїхати до нашого міста навесні і зараз цю обіцянку виконує, везучи з «вар’ятами» нову порцію свіженьких жартів і номерів.

«Вар’яти Шоу» не відступають від принципів, тому традиційно на концерті не буде вульгарщини, ненормативної лексики і жартів про політику. Зате найвеселіших комічних ситуацій з нашого життя - з лихвою!

«Вар’яти Шоу» - це україномовне гумористичне шоу № 1 в Україні, яке вже шість років доводить, що саме український гумор - це гумор найвищого ґатунку! Їхні концерти з успіхом проходять у Чехії і Великобританії, а на гастролі вже давно кличуть США і Канада. А вже дуже скоро з’явиться телеверсія шоу на «Новому каналі».

Наживо насолодитися відмінним гумором, майстерною акторською грою найкращих коміків і відпочити всією сім’єю на найвеселішому концерті «Вар’яти Шоу» вінничани зможуть 30 травня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського.

Квитки на новий концерт «Вар’яти Шоу» у Вінниці ви можете придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах театру імені Садовського і Будинку офіцерів і зателефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор концерту «Вар’яти Шоу»у Вінниці - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Пригощає ресторан «Тифліс».



Переглядів: 4411
Поширень: 0