Майстерність гри молодих вінницьких виконавців Дмитра Пауткіна на клавішних, Алекса Хорєва за ударними та Миколи Хорєва на басу тішила милозвучністю та експресією

У залі Вінницької обласної філармонії публіка щиро вітала появу на сцені провідного київського джазового саксофоніста Дмитра „Бобина” Александрова. Вечір приємної джазової музики попрохали вести відомого вінницького знавця та шанувальника джазу Миколу Храмцова.

Дмитро Александров

Віртуозне виконання композицій створило приємну атмосферу, слухачі зачаровано вслухалися в звуки що маестро видобував з саксофона, в злагоджене акомпанування Jazz Atmosphere. Майстерність гри молодих вінницьких виконавців Дмитра Пауткіна на клавішних, Алекса Хорєва за ударними та Миколи Хорєва на басу тішила милозвучністю та експресією. В програмі під назвою Time After Break прозвучали цікаві інтерпретації тем Т.Монка, М.Стерна и Сен-Санса.

Блюзи зимового вечора

Під час невеличкого антракту знавці джазу мали змогу відповівши на нескладні запитання ведучого отримати афішки з автографами музикантів.

Блюзи зимового вечора

Приємний вечір завершувався м’якими, розслаблюючими блюзовими мелодіями які були співзвучними зимній погоді, що панувала за вікном. Джазова Атмосфера та звуки саксофона маестро „Бобина” Александрова зігріли серця вінничан.


Переглядів: 3180
Поширень: 0