Її голос не сплутаєш з жодним іншим, стиль і вишуканість присутні у кожному русі, а харизма і душевність змушує серця мільйонів битися сильніше… Європа вже скоро оцінить талант Джамали, але першими будуть вінничани!

Вінницький концерт Джамали пройде 13 квітня о 19.00 у Будинку офіцерів, ставши яскравою подією у житті міста - справжньою одою жіночності, стилю і голосу, що заворожує.

Глядачів чекає неймовірне виконання композицій нового альбому співачки «Подих», а також улюблених пісень з попередніх альбомів «Дякую», «All or Nothing»і«For Every Heart».

Переможниця українського відбору «Євробачення» - незрівнянна Джамала - 13 квітня виступить у Вінниці!

Талант Джамали по-справжньому безмежний! Вона - неординарна співачка, автор більшості своїх пісень та ще й талановита акторка, чия гра у драмі «Поводир» для багатьох стала справжнім відкриттям.

Свого часу, закінчуючи Національну музичну академію імені Чайковського, як краща випускниця курсу Джамала планувала переїхати в Італію і працювати солісткою в Міланській опері La Scala. Однак захоплення джазом і сміливі музичні експерименти зі східною музикою ісоулом змінили творчий напрямок її музичної кар'єри.

У 2009 році Джамала здобула Гран-Прі фестивалю «Новая волна» і одразу стала однією з найвідоміших українських співачок. Її авторську музику виділяє оригінальність, що поєднує надзвичайно сильний голос і яскраве звучання у стилях джаз, соул, госпел, електронна музика і ритм-н-блюз. 

Бездоганний смак і досконалість у всьому - головні принципи, яким Джамала ніколи не зраджує.

Нинішній 2016 рік вже став переможним у творчості співачки. Спершу її підтримала вся Україна, доручивши саме їй місію - представляти нашу країну на цьогорічному «Євробаченні» у Стокгольмі.

А потім саме Джамала стала рекордсменкою п’ятої церемонії музичної премії YUNA-2016, здобувши одразу чотири переможні статуетки у номінаціях: кращий соло-артист, краща пісня, кращий дует за пісню «Злива» разом з Андрієм Хливнюком і Pianoбой, та кращий альбом («Подих»).

Нова платівка Джамали «Подих» – це надчутливі композиції, виконані трьома мовами, це своєрідний особистий щоденник, у якому відбилися всі душевні переживання співачки за останній рік. Це якісний groovy feelings, у міцному тягучому напої якого змішалися ритм-н-блюз, драм-н-бейс, даун темпо, соул, електроніка, фанк і есенція з найсильніших почуттів.

«Подих» – це альбом про стосунки, кохання і розставання. Можна сказати, що це мій особистий щоденник, який я вела останній рік. Те, про що я ніколи не розкажу в інтерв'ю, правда про особисте життя, відверто викладена в піснях. Головний меседж цієї платівки – пізнай себе, прийди до себе через кохання, розлуку, самотність. А якщо раптом ви зневірилися у коханні, «Подих» вам буквально лікар прописав. Саме вам я адресую свою заяву: я вірю в любов! – зізнається Джамала.

Не втрачайте унікальної нагоди почути чарівний голос Джамали наживо!

Вже 13 квітня о 19.00 у Будинку офіцерів вінничани і гості міста будуть насолоджуватися фантастичним голосом і найкращими піснями співачки, яка закохує раз і назавжди своєю харизмою, віддачею і неймовірним талантом.

Організатор вінницького концерту Джамали- компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Пригощає ресторан «Тифліс». 



Переглядів: 3942
Поширень: 0