Грандіозне свято гумору в березні Вінниці подарують актори «ДИЗЕЛЬ ШОУ» - гумористичного проекту, який став проривом 2015 року у жанрі гумору.

Програми «дизелів» і скетч-шоу «На трьох» на каналі ICTV мають одні з найвищих рейтингів, а сольні концерти у столиці та іншим містах збирають аншлаги. Їхні номери переглядають в Інтернеті мільйони людей, жарти цитують у мережі, а образи і пародії обговорюють всі цінителі гумору.

Жарти «ДИЗЕЛЬ ШОУ» якісно відрізняються від усього гумору в Україні. Зрозумілі і близькі кожному теми, доступні будь-якому віку, цікаві чоловікам і жінкам.

26 березня вперше у Вінниці з сольним концертом "ДИЗЕЛЬ ШОУ"

Переконатися у цьому всі вінничани та гості міста зможуть 26 березня о 19.00 у Будинку офіцерів на мегавеселому концерті, який у Вінниці влаштують улюблені актори, яких ми всі любимо і знаємо по КВНу: Єгор Крутоголов, Євгеній Сморигін, Марина Поплавська, Олександр Бережок, Віталій Гончаров, Олег Іваниця, Яна Глущенко і Вікторія Булитко.

Колись вони грали у різних командах КВН, а тепер об’єдналися у «ДИЗЕЛЬ ШОУ», щоб радувати нас своїм чудовим почуттям гумору, веселити і підіймати настрій кожному глядачеві.

«ДИЗЕЛЬ ШОУ» - це гумор для всієї родини! Без набридлої політики, зайвої вульгарщини, зате з по-справжньому життєвими жартами.

- На їхніх концертах сміх не стихає, а посмішки і найкращий настрій гарантовані всім, - обіцяють організатори - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - На концерт беріть своїх коханих половинок, дітей і приходьте отримувати максимум задоволення!

На концерті вінничан чекають десятки найкращих гумористичних номерів, яскраві мініатюри, музичні інтермедії та інтерактив з глядачами, який кожному присутньому подарує масу безцінних вражень!

Не проґавте можливість не тільки подивитися, але й наживо поспілкуватися з Єгором Крутоголовим, побачити і відчути красу Яни Глущенко, познайомитися із чарівними Євгенієм Гашенко і Олександром Бережком, послухати авторські пісні Вікторії Булитко, побачити самого знаменитого українського білоруса Євгенія Сморигіна і раз і назавжди закохатися в прекрасну Марину Поплавську!

Приходьте 26 березня у Будинок офіцерів! Буде дуже весело!

Квитки на вінницький концерт «ДИЗЕЛЬ ШОУ» вже у продажу! Вартість - 100-500 гривень.

Квитки ви можете придбати у касах театру імені Садовського і Будинку офіцерів, на сайті bilet.vn.ua та за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.



Переглядів: 3276
Поширень: 0