Нову порцію найкращих саундтреків культових кінофільмів 22 травня привезе у Вінницю один з найкращих симфонічних оркестрів України - Lords of the sound. Нову програму «Кінохіти. GrandCollection 2» вінничани та гості міста побачать на концерті, що пройде у театрі імені Садовського.

- Більше 30 артистів на одній сцені, талановиті вокалісти, грандіозне світлове шоу і приголомшливий відеоряд - цей концерт буде мегавидовищним! - обіцяють організатори - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Музика з улюблених кінофільмів буде «оживати» на ваших очах. А під час виконання кожного саундтреку на великому екрані будуть демонструватися найкращі кадри з культових кінострічок.

Музику з «Мортал Комбат», «Рожевої пантери» і «Леона» 22 травня Вінниця почує на концерті оркестру Lords of the sound

Список саундтреків, які до нового приїзду у Вінницю підготували «лорди звуку», вражає: «Месники», «Агенти А.Н.К.Л.», «Мортал Комбат», «Рожева пантера», «Леон», «Титанік», «Доктор Хто», «Про що говорять чоловіки», «Тарас Бульба», «Список Шиндлера», «Темний лицар», «Кримінальне чтиво», «Інтерстеллар», «Пірати Карибського моря», «Матриця», «Гра престолів», «Шерлок Холмс», «Зоряні війни», «Місія нездійсненна», «Володар кілець», «Майстер і Маргарита» та інші.

А винахідливі диригенти Віталій Саражинський і Віталій Фізер, яких під час минулого концерту у Вінниці глядачі бачили у образах Дарта Вейдера, Джека Горобця і Фантомасів, готують нові незабутні сюрпризи-імпровізи.

 

Оркестр Lords of the sound - це унікальний колектив, який дарує кожному з нас перепустку у світ кіно, музики і незабутніх вражень. Такі концерти не забуваються! Кожен глядач, споглядає їх, буквально затамувавши подих.

Під час попереднього концерту у Вінниці Lords of the sound зірвали бурхливі овації після першого ж номеру. А наприкінці виступу музиканти двічі виходили на біс до публіки, яка вітала їх, стоячи. Не менше яскравих вражень «Лорди» обіцяють подарувати Вінниці і цього разу. Адже інакше виступати вони просто не вміють!

Кожен музикант оркестру - це професіонал найвищого рівня. Висока майстерність, віртуозність виконання, вражаюча харизма миттєво підкорюють публіку, тому й не дивно, що у кожному місті Lords of the sound збирають аншлаги.

За час існування оркестр Lords of the sound написав і виконав більше 150 симфонічних аранжувань різних стилів і напрямків, брав участь у багатьох проектах і фестивалях, а у масштабних гастрольних турах Україною неодноразово підтверджував звання «улюбленого оркестру України». Квитки на їхні концерти розбирають миттєво, а у багатьох містах музиканти навіть дають по два концерти на день.

22 травня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського на концерті Lords of the sound вінничани переконаються, що блокбастерів забагато не буває!

Квитки на концерт коштують 150-450 гривень. Придбати їх можна на сайті bilet.vn.ua, за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, а також у касах Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.



Переглядів: 4291
Поширень: 0