Проект «Листівка з Вінниці» об'єднає дизайнерів, художників і всіх творчих людей Вінниці, яких фанати малювання з «Breakfast & Sketch» спільно з командою програми «Екологічне місто», запрошують загальними зусиллями створити листівки із зображеннями нашого чарівного міста заради чудової мети.

Кращі малюнки з видами Вінниці перетворяться на привабливі для вінничан та туристів листівки, які покажуть «обличчя» міста очима художника. Кошти, що будуть виручені в процесі реалізації листівок, будуть спрямовані на створення арт-об`єктів у дитячих лікарнях міста. Всі листівки будуть надруковані на переробленому папері, отже купуючи таку листівку ви не тільки зможете допомогти дітям, а й зробите свідомий екологічний вибір.

Благодійний проект «Листівка з Вінниці» закликає всіх, хто вміє малювати, зобразити наше місто

У майбутньому заплановано проведення виставки-презентації робіт всіх учасників конкурсу та ярмарок-продаж листівок на День Європи. А згодом учасники спільноти «Breakfast & Sketch» прикрашатимуть простори лікарень міста Вінниці.

Взяти участь у конкурсі може кожен. Скетчери, художники, митці та всі бажаючі будь-якої вікової категорії. Учасником вважається особа, що заповнила он-лайн анкету попередньої реєстрації і отримала у відповідь підтвердження реєстрації. Заповніть заявку ТУТ! Закриття прийому конкурсних робіт – 10 квітня.

Благодійний проект «Листівка з Вінниці» закликає всіх, хто вміє малювати, зобразити наше місто

Переможців обиратиме комісія конкурсу, яка буде складатися з організаторів конкурсу, представники БФ «Подільська громада», представника спільноти «Breakfast & sketch», представника ТОВ «ЕкоДрайв», представника КП «ЕкоВін».

Для участі в конкурсі приймаються один або кілька малюнків розміром не більше формату А4. Малюнки виконані в будь-який з технік (живопис, графіка, аплікація, колаж, інша техніка) та будь-якими матеріалами. На роботах повинен бути чітко пізнаваний туристичний об'єкт Вінниці (архітектура, пам'ятник, вулиця, річка і таке інше). На малюнку може бути розміщений текст зі згадуванням намальованого місця, назва вулиці або адреси, номера будинків і таке інше. У правому нижньому кутку може бути авторський підпис. Забороняється використання ненормативної лексики, пропаганда релігії, політики, расизму, націоналізму і наркотиків, завуальованого мату. Ім'я автора буде розміщено на зворотному боці листівки.

Благодійний проект «Листівка з Вінниці» закликає всіх, хто вміє малювати, зобразити наше місто

Перша зустріч скетчерів в рамках проекту «Листівка з Вінниці» відбудеться у суботу 19 березня об 11.00 на Майдані Незалежності.



Переглядів: 5153
Поширень: 0