6 квітня Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської представляє у Вінниці гучну театральну прем’єру «ЕННІ» – виставу для усієї родини за мотивами однойменного фільму. Всесвітньовідому історія про маленьку дівчинку-сироту Енні вперше побачать на вінницькій сцені. Всього двічі 6 квітня: о 15.00 та о 18.30.

У виставі головну роль зіграє восьмирічна дівчинка. Історію Енні знають у всьому світі: хтось з кіно, хтось з бродвейського мюзиклу. Енні разом з іншими сиротами росте у дитячому притулку з мрією мати справжніх маму і тата. Попри те, що батьки дівчинки загинули у автокатастрофі, вона щиро вірить, що вони живі й незабаром прийдуть по неї. Життя у сиротинці геть «не солодке». Вихователька міс Феніган всіляко знущається над дітьми. Незважаючи ні на що Енні вірить у диво - і воно стається… на Різдво.

Чернівецький театр у Вінниці покаже щемливу історію дівчинки-сироти Енні

Це вистава про родинне тепло, якого, на жаль, багатьом у цьому світі так бракує. Перед глядачами постає історія про те, як головна героїня і всі діти в світі шукають тепла родини. Прем’єра відбулась у лютому минулого року в Чернівцях. У виставі беруть участь діти з театральної студії.

Вінницький академічний музично-драматичний театр імені М. К. Садовського запрошує усією родиною переглянути виставу своїх колег з міста Чернівці.

Чернівецький театр у Вінниці покаже щемливу історію дівчинки-сироти Енні

Режисер вистави – художній керівник театру, заслужена артистка України Людмила Скрипка, художник-постановник – Петро Магратій, балетмейстер-постановник – Василь Гринюк. Квитки на виставу вже можна придбати у касі театру.



Переглядів: 3986
Поширень: 0