3 квітня у театрі ім. Садовського о 19.00 розпочнеться комедія на дві дії «Схоже на щастя», де Ада Роговцева зіграла роль у режисерській роботі своєї доньки. Вистава на дві дії, йде російською мовою.

Протягом життя людина неодноразово переймається питанням «На що схоже щастя?». На пошуки відповіді на нього два французи (автори п’єси «Біглянки» П’єр Пальмад та Крістоф Дютюрон) відправляють двох жінок – Клод та Марго (Ада Роговцева та Світлана Орліченко). Зустріч героїнь, їхня спільна подорож, а також довіра та турбота, що виникли – все, начебто, випадково... Що може бути спільного у старої Клод, яка втікла з будинку для пристарілих, та енергійної, але втомленої від сімейного життя Марго? Чиє життя виявилось щасливішим – повне пригод та бурхливих романів літньої авантюристки чи розмірене та рутинне вірної домогосподині? Неочікувано жінки виявляються вкрай необхідними одна одній. Втеча зводить героїнь в одному місці, від якого на них чекає спільний шлях... Чи розійдуться їхні життєві дороги в подальшому? І чи насправді ця зустріч була випадковою?

Діалоги вистави насичені тонким гумором, монологами про справжню дружбу та віру, які потрапляють просто в серце. Вистава «Схоже на щастя» на перший погляд розповідає нам дуже просту історію, але в кожній її частині ми впізнаємо частинку себе. Власні сумніви. Комедійна за жанром сюжетна лінія неодноразово викличе у глядачів бажання задуматися і поспівчувати героїням. Хоча, насправді, кожен з нас буде думати про себе і співчувати власному нещастю.

Вінничани побачать Аду Роговцеву у виставі «Схоже на щастя»

Режисер-постановник – Катерина Степанкова. Художник-постановник – Тарас Ткаченко. Художник по костюмах – Світлана Нікітчіна. Хореограф постановник - Олексій Скляренко. Композитор – Андрій Шусть. Дійові особи та виконавці: Клод – Народна артистка України Ада Роговцева, Марго – Заслужена артистка України Світлана Орліченко.

У 2015 році цей спектакль був удостоєний головної театральної премії країни – «Київської пекторалі» – актрисою року визнана Ада Роговцева за образ Клод. А вінничани вже можуть купувати квитки у касі театру, щоб побачити виставу на власні очі.



Переглядів: 3326
Поширень: 0