31 березня о 11.00 у Вінницькій дитячій школі мистецтв відбудеться Х-й міський конкурс сатири і гумору «Вінницька гуморина» ім. А.П.Гарматюка. Він проходитиме у трьох номінаціях: читці, українські жартівливі пісні та весела палітра.

У Вінниці вже 10 років поспіль проводиться міський конкурс сатири і гумору «Вінницька гуморина» ім. А.П.Гарматюка. Він традиційно відбувається наприкінці березня – початку квітня. Головними завданнями конкурсу є популяризація кращих зразків національної літератури у жанрі гумору та сатири. А також – сприяння розвитку творчих здібностей юних вінничан та залучення кращих виконавців розмовного, вокального жанрів і живопису до сатири і гумору.

Цього року Х-й міський конкурс сатири і гумору «Вінницька гуморина» ім. А.П.Гарматюка відбудеться 31 березня о 11.00 у Вінницькій дитячій школі мистецтв (вул. Брацлавська (Островського),85).

Конкурс проводиться у трьох номінаціях. Перша – «читці», у якій учасники декламуватимуть віршовані та прозові твори Л.Глібова, С.Руданського, О.Вишні, П.Глазового, А.Гарматюка, Л.Куцого і інших авторів. Друга номінація – «українські жартівливі пісні». Тут учасники виконують українські жартівливі народні та авторські пісні.

І третя – «весела палітра», у якій юні художники представлятимуть ілюстрації на твори відомих українських, у тому числі вінницьких, сатириків та гумористів, кумедні історії і пригоди з повсякденного життя, смішні шкільні історії, дружні шаржі, тощо. Творчі роботи юних художників буде презентовано на виставці малюнків «Весела планета».

Загалом на участь у конкурсі подано понад 80 заявок учнів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, вихованців клубних установ, користувачів Вінницької ЦБС віком від 9 до 17 років.



Переглядів: 2685
Поширень: 0