29 березня у МПМ «Зоря» відбувся сольний концерт молодої та вже знаної вінницької співачки Ольги Мельник. Концертну програму «Тільки ти…» Ольга виконала у супроводі оркестру «ВінБенд».

Суперфіналістка «Голосу країни» та лауреат численних фестивалів і конкурсів 21-річна Ольга Мельник зараз займається сольною кар'єрою та є ведучою солісткою естрадно-духового оркестру «Він-Бенд» (художній керівник – заслужений артист України Валерій Новосад, головний диригент – Роман Береговий).

Її чудовий голос та емоційна манера виконання нікого не лишають байдужим, а яскрава зовнішність причаровує. Джазові та блюзові, ліричні та запальні пісні, відомі хіти та класика – по-справжньому талановита співачка універсальна і завжди працює над собою розширюючи репертуар.

У концерті також брала участь педагог та співачка Віра Майборода, яка розкрила талант Ольги у дитячій студії «Зоряна мрія», що при міському Палаці мистецтв «Зоря».

Яскрава та талановита вінницька зірка – співачка Ольга Мельник

Здивувала Ольга і першою авторською піснею. «Я співатиму не про кохання, а про важливість змін, внутрішніх та зовнішніх» – промовила співачка, презентуючи власний твір. Але, звісно, більшість пісень була присвячена романтичним почуттям.

Гучні та довгі овації супроводжували кожну пісню Ольги. Публіка насолоджувалась концертом. Оркестр «ВінБенд» був як зажди професійним та неперевершеним на сцені. Цей сольний концерт став ще однією сходинкою до великого успіху вінницької співачки Олі Мельник.



Переглядів: 4396
Поширень: 0