12 квітня у Вінницькій обласній філармонії знову зустріч з «Метрами і сантиМетрами». Тобто, вже з визнаними в Україні і світі митцями та їхніми учнями. Ольга Рівняк – відома українська скрипалька, солістка Національної філармонії України, заслужена артистка України, лауреат міжнародних конкурсів.

Вона – лауреат Національного конкурсу ім. М.В. Ли­сенка (1988 р., І премія ), Всесоюзного конкурсу скрипалів імені Д. Ойстраха (1988 р., І премія) та лауреат Міжнародного конкурсу камерної музики в Парижі (1990 рік, Гран-прі.). Гастролювала в Німеччині, Італії, Японії, Туреччині, Польщі, Хорватії, Литві. Нині Ольга Рівняк — доцент Національної музичної академії імені П.І.Чайковського.

Скрипалька з Києва та її учні дадуть концерт у вінницькій філармонії

До Вінниці вона приїде разом з вихованцями свого класу: Аліною Базаровою, Юлією Фетисенко, та лауреатом міжнародних конкурсів Романом Лопатинським в якості піаніста-акомпаніатора. Прозвучать твори Антоніо Вівальді, Генриха Ернста, Каміля Сен-Санса, Джорджа Гершвіна. Початок концерту о 18.30. Довідки за телефонами: 66-13-50, 66-06-91, 093 027 75 70.



Переглядів: 3539
Поширень: 0