10 квітня у креативному просторі «Артинов» відбудеться перша зустріч з авторського проекту Євгена Попеля «Sax in the city», що популяризуватиме саксофон як різноманітний інструмент, який використовують в різних стилях музики і в ансамблі з різними інструментами. Проект складатиметься з серії творчих зустрічей присвячений різним стилям та великим музикантам.

Кожна із зустрічей буде проходити в форматі розповіді про цікаві факти з життя митця, а після того звучатимуть у живому виконанні музичні уривки, що ілюструватимуть творчість музиканта. Життя та творчий шлях найвідоміших діячів джазового мистецтва постануть перед слухачами цих цікавих лекцій у всіх барвах.

Краща саксофонна музика світу прозвучить в рамках авторського проекту Євгена Попеля Sax in the city

На перший зустрічі буде лунати музика великого джазового композитора та піаніста Дюка Еллінгтона. Євген Попель розповідатиме факти з біографії митця, гратиме найвідоміші його твори. Надалі заплановано серію вечорів, де розглядатиметься творчість блюзменів, джазменів, виконавців «латино», аналізуватимуть творчість Пола Десмонда, Джона Колтрейна та інших відомих музикантів.

Отже, початок о 17.30 у неділю 10 квітня. Вхід: 40 грн. Інформація за телефонами 093 226 22 32, 097 899 47 47.



Переглядів: 2678
Поширень: 0