Так багато речей у багатогранному світі здатні нас захопити, все неймовірне та незвичне вабить нас, змушує постійно відкривати для себе щось незвідане… Але є те, до чого завжди тяжієш, місце, куди завжди повертаєшся. У кожного є своє місце сили на величезній земній кулі, місце тяжіння, крапка на карті, де відчуваєш себе потрібним.

Маленька батьківщина, рідна Вінниця... Різнобарвна Єрусалимка, мальовничі береги Південного Бугу, старовинні Мури… Це і є місце тяжіння для дизайнера Людмили Квєтної і саме рідному місту вона присвячує свою свіжу весняно-літню колекцію, що носитиме назву «Тяжіння».

Колекція Людмили Квєтної, присвячена Вінниці, носитиме назву «Тяжіння»

Рідне місце – це не лише вулиці та арки, але й в першу чергу люди! Люди, які надихають, люди, які мають значення, справжні персоналії нашого міста. А для Людмили Квєтної це справжні красуні і модниці різних часів: Ірина Йосипівна Мільнер (викладач за класом скрипки та родичка дизайнерки), Аліса Сергіївна Іванова (медик), Галина Іванівна Масляєва (вчитель музики) та інші. Всі вони надихають Людмилу Квєтну своїм неповторним стилем, своїм відчуттям краси.

Колекція Людмили Квєтної, присвячена Вінниці, носитиме назву «Тяжіння»

Весняно-літня колекція «Тяжіння» складатиметься з натуральних тканин, прикрашених вишивкою та малюнками. Головний сюжет – Вінниця! У сукнях та костюмах Людмила Квєтна обіграє символи міста – водонапірна Вежа, паркова Арка, Мури, тощо… Звучатиме скрипкова музика. Улюблене місто своїми пам’ятками закарбується у стильних творіннях дизайнерки.

Побачити унікальну колекцію, присвячену Вінниці, можна буде 17 квітня о 13.00 в ТЦ «Кємпа» (вул. Кармелюка, 2).



Переглядів: 4328
Поширень: 0