Ювілейний концерт творчих колективів Вінницького міського центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок» зібрав 11 квітня у залі обласного академічного театру ім. Садовського справжніх шанувальників танцювального мистецтва, друзів та колег закладу.

Привітати зі знаменною датою колектив Центру, який забезпечує мистецькою освітою 1 600 юних вінничан, завітали також голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник, Вінницький міський голова Сергій Моргунов. Відвідали свято творчості і члени іноземних делегацій, що прибули до Вінниці задля участі в міжнародній конференції «Вишеградський досвід для українського уряду та бізнесу».

Вінницький міський центр «Барвінок» відсвяткував 20-ліття своєї творчої діяльності

«Сьогодні надзвичайний день, адже 20-річчя Центру збігається з проведенням дуже великого заходу в рамках Вишеградської четвірки. А оскільки найбільшим народним дипломатом Вінницької землі є ці діти, ми не могли не запросити високоповажних гостей на сьогоднішнє свято», - зазначив у вітальному слові голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Вінницький міський центр «Барвінок» відсвяткував 20-ліття своєї творчої діяльності

Керівник ОДА відзначив високу майстерність та професіоналізм вихованців центру художньо-хореографічної творчості, відтак побажав усім присутнім віри у власне майбутнє та майбутнє України.

Слова подяки за популяризацію українського мистецтва висловив також голова обласної Ради Анатолій Олійник. 

Міський голова Сергій Моргунов зазначив у вітальному слові: «Коли глядачі знаходяться в залі та бачать, як ви гарно та злагоджено танцюєте, мало хто задумується, яка це наполеглива та важка робота. Скільки зусиль потрібно докласти, щоб колектив працював як єдиний моноліт. Тож дякую вам за професіоналізм, витримку, любов до культури, за те, що ви даруєте вінничанам радість та позитивні емоції. Бажаю, щоб ви завжди були першими не тільки у Вінниці чи Вінницькій області, а й в Україні, щоб вас знали у Європі».

Вінницький міський центр «Барвінок» відсвяткував 20-ліття своєї творчої діяльності

Вінницький міський голова зачитав вітальну адресу від Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, затим керівники області та міста вручили кращим працівникам Центру «Барвінок» Почесні грамоти Верховної Ради України, обласної державної адміністрації та обласної Ради. Колектив же закладу отримав у дарунок від представників влади синтезатори Yamaha та квіти.



Переглядів: 4977
Поширень: 0