Нещодавно у музеї ім. Коцюбинського відбулася творча зустріч з письменником Анатолієм Горовим. Всі бажаючі мали можливість не лише познайомитися з автором, а й побачити фільм «Вартові міражів» режисера Богдана Браги за участю Анатолія Горового в головній ролі.

У Вінницькому літературно-меморіальному музеї М.Коцюбинського часто відбуваються зустрічі з різними письменниками, поетами, художниками та іншими творчими особистостями. Так, нещодавно тут пройшла зустріч з істориком, письменником, педагогом Анатолієм Горовим.

Автор познайомив слухачів зі своїми творами, зокрема з поетичною збіркою « Вже за обрієм та коротка мить…». А також віннчаини мали можливість побачили фільм «Вартові міражів» режисера Богдана Браги за участю Анатолія Горового в головній ролі.

Довідка

Анатолій Горовий – історик, письменник, педагог, старший науковий співробітник Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника. Нагороджений орденом Преподобного Агапіта Печерського.

Народився 1951 року в селі Йосипівка Білоцерківського району на Київщині. Закінчив Київський Національний Університет ім. Т.Шевченка, історичний факультет. Працював вчителем, вихователем. Перший ректор Києво-Печерського гуманітарного колегіуму. Художник. В 2008 відбулися перші персональні виставки живописних робіт. Пише в стилі експресіонізму. Горовий А.В. – один з творців принципів сучасної музейної педагогіки.



Переглядів: 2658
Поширень: 0