28 квітня о 17.00 в реабілітаційному центрі «Гармонія» (вул. Винниченка, 5) відбудеться презентація збірки «Посвята жінкам» вінницького поета, журналіста, блогера Юрія Прокопенка. Захід приурочений до Дня Матері, який традиційно відзначають у першу неділю травня. Організатори – «Благодійний фонд Ірини Борзової» та ГО «Гармонія».

В рамках презентації книги «Посвята жінкам» відомі та успішні вінничани поєднають у мистецькій виставі власну творчість та поезію Юрія Прокопенка. У заході візьмуть участь та читатимуть вірші громадські діячі, в тому числі Ірина Борзова та Раїса Панасюк, поети Віра Ваганова, Леонід Борозєнцев, Андрій Стебелєв, Сторожук Валентина, дизайнер одягу Олена Шиян, актриса та режисер Людмила Земелько, співачка Анна Іваніца, керівник танцювальної студії «Болеро» Тетяна Чистякова та відома виконавиця східного танцю Діана Подолянчук.

Завтра вінницький поет Юрій Прокопенко презентує збірку «Посвята жінкам» до Дня Матері

Довідка

Юрій Прокопенко – член громадської організації «Гармонія», талановитий поет, автор збірок «Лист на ветке», «Напролом», співавтор та упорядник збірки «Захисник, повертайся живим».



Переглядів: 2588
Поширень: 0