Вінниця стала єдиним містом, яке у новому турі Олега Винника матиме одразу два концерти Містера Щастя. 25 і 26 травня о 19.00 у Будинку офіцерів для вінничан і гостей міста найпопулярніший співак України презентує свою нову концертну програму, під час якої заспіває всі свої найпопулярніші хіти, а також абсолютно нові пісні, які нещодавно записав на власній студії у Берліні.

– Олег Винник – артист, якого Вінниця обожнює. Звістка про концерт Маестро у нашому місті щоразу викликає ажіотаж і квитки глядачі починають розбирати з найпершої хвилини, як тільки вони надходять у продаж. Цього разу Олег Винник встановив новий рекорд у Вінниці – квитки на концерт 25 травня були розкуплені у рекордні строки! Ми надзвичайно щасливі, що Олег Винник погодився ще на день залишитись у Вінниці, аби 26 травня дати додатковий концерт для шанувальників, які мріяли почути його прекрасний голос і улюблені пісні наживо у рідному місті, - відзначають організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Відтак, спільно з Олегом Винником ми встановимо другий рекорд у Вінниці! Адже за останні роки два концерти поспіль у місті не давав жоден артист, а щастя чути головного Містера Щастя країни протягом двох днів у новому турі співака мала лише столиця.

Олег Винник у Вінниці співатиме два дні: 25 і 26 травня!

26 травня у Будинку офіцерів під час додаткового концерту у Вінниці Олег Винник виконає всі свої найкращі пісні, які надихають, сповнюють світлом, добром і любов’ю серця мільйонів українців. Прозвучать як знані хіти, так і абсолютно нові пісні: «Зрада», «Як ти там?», «Ще мить» , «Как будто нежность», «Еще вчера», «Птица», «Мати каже правду», «Нецілована», «Каменная ночь», «Возьми меня в свой плен», «Нино», «Не ты», «Разве можно», «Хочу на берег океана», «Па-па», «Я не устану», «Мої батьки», «Здравствуй невеста», «Счастье», «Вовчиця», «Ангел», «Кто я?», «Плачут иконы», «Любимая» та багато інших.

Крім прекрасної музики на концерті буде багато незабутнього спілкування з шанувальниками, адже саме це трепетне відношення до кожного глядача і невимовна щирість – якості, які відрізняють Олега Винника від інших артистів, те, за що його люблять усі: і жінки, і діти, і чоловіки.

Черговим доказом по-справжньому народної любові стала телеверсія концерту співака у столичному Палаці «Україна», яку нещодавно на телеканалі «Інтер» подивилася рекордна кількість глядачів. Результат здивував навіть бувалих телевізійних босів! Частка перегляду - 12,5! За останні роки жоден сольний концерт жодного українського артиста не показав такий результат!

Олег Винник настільки стрімко увірвався на український музичний Олімп, що преса щоразу засипає співака одними й тими ж запитаннями: у чому секрет успіху, який рецепт такої небаченої популярності? А секрет насправді простий – у щирості душі і любові до своєї музики і своїх глядачів.

– Я щиро люблю те, що роблю! Я віддав своє серце сцені і слухачам, для яких співаю. Це мій хрест. Спасибі Богові, за те, що дав мені таку можливість – розказати про свої почуття у творчості. Це стало змістом мого життя, - зізнається Олег Винник. - На сцені я завжди віддаюся людям на сто відсотків, тому що розумію, що хочу щодня ділитися часткою любові, яка дається зверху. Віддавати і відчувати, що людям необхідно те, що ти створюєш у цьому житті!

Не пропустіть грандіозний дводенний музичний марафон Олега Винника 25 і 26 травня о 19.00 у вінницькому Будинку офіцерів! Організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ» гарантують: це будуть фантастичні концерти, які подарують вам по-справжньому феєричні і незабутні враження.

Квитки на додатковий концерт Олега Винника 26 травня у Вінниці вже у продажу. Вартість – від 250 до 700 гривень. Придбати квитки можна на сайті bilet.vn.ua, у касах Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів та за телефоном: (0432)57-55-55 (доставка квитків у будь-яку точку Вінниці – безкоштовна).

Олег Винник у Вінниці співатиме два дні: 25 і 26 травня!



Переглядів: 11042
Поширень: 0