Вечір. Хол вінницького залізничного вокзалу. Навколо, поспішаючи у своїх справах та напрямках, метушаться люди. Прямо посередині головної зали стоїть купка молодих людей та зігрівається кавою. Одна з дівчат співає співанку до святого Миколая. Не голосно, але звучить вона дзвінко та чисто, натхненно, вправно. Люди обертаються, імпровізований концерт народжує кілька десятків добрих посмішок на обличчях. Цей чудовий голос, я думаю, відомий багатьом - співала Ірина Коваленко з ДахиБрахи!

Очікуймо разом на перший студійний альбом „Мартові”!

У Вінницю Ірина завітала на спеціальне запрошення гурту „Мартові”, який саме зараз працює над записом свого довгоочікуваного першого альбому. Як нам вдалось дізнатися, уже 80% матеріалу готові. Планувався запис голосу Ірини для однієї з пісень альбому, але почутий матеріал справив на гостю таке враження, що вона з задоволенням наспівала більше ніж планувалось. Щоб дізнатись, що це будуть за пісні, вам потрібно буде дочекатись виходу альбому.

Очікуймо разом на перший студійний альбом „Мартові”!

Запис альбому - це клопітка та нелегка справа. В травні, в чесній боротьбі, вони вибороли право на безкоштовний запис на студії «Мед» (http://myradio.com.ua/news/149676), прийнявши участь у конкурсі на честь дня міста. Почав записуватись гурт іще влітку.

Очікуймо разом на перший студійний альбом „Мартові”!

„Мартові” охоплені бажанням бачити свій перший доробок досконалим, тому лідер гурту Сергій Асафатов наразі проводить весь час на студії. Попередньо відомо, що в альбом увійдуть більше десятка пісень, як таких, які уже звучали на концертах, так і зовсім нових. Загалом, це зовсім інші, оновлені „Мартові”, „Мартові”, яких ви ще ніколи не чули!

Слідкуйте, будь ласка, за анонсами! Також чекайте найближчим часом на відкриття офіційного сайту гурту за адресою www.martovi.com.ua.


Переглядів: 3637
Поширень: 0