Минулої суботи на телеканалі «Україна» гостем програми «Відверто з Машею Єфросініною» став співак і соліст групи «ТіК» Віктор Бронюк. В ексклюзивному інтерв'ю він розповів про першу зустріч з дружиною.

«Його пісні виконують абсолютно на всіх весіллях і днях народженнях. При цьому він досить нестандартний, і як то кажуть, його образ не вписується в канони шоу-бізнесу. А мені здається, що він найзворушливий артист нашої країни», - проанонсувала автор і ведуча проекту Маша Єфросініна.

В ефірі каналу «Україна» Віктор Бронюк розповів про своє перше кохання: «Це був службовий роман. Коли я її побачив, я зрозумів, що саме вона мені раніше снилася. Це найпрекрасніша жінка в світі. Її звуть Тетяна і вона моя дружина», - поділився співак.

Віктор Бронюк також поділився спогадами, за яких обставин сталася їхня перша зустріч:

«Наша група поїхала до Івано-Франківська на святкування дня міста. Нас зустріла Тетяна, вона була відповідальна за організацію свята. На наступний день я поїхав до Вінниці. Ми почали спілкуватися по телефону, розмовляли по 6-8 годин на день. А потім прийшов момент, коли ми зрозуміли, що вже не можемо один без одного».

Лідер гурту "ТІК" розповів про свою роботу у мерії, про перше кохання та про службовий роман

Як складалися їхні стосунки в подальшому? І чому Віктор двічі переносив дату весілля? Відповіді на ці питання в програмі «Відверто з Машею Єфросініною» 



Переглядів: 3313
Поширень: 0