Ірина Федишин – співачка особлива. Кожна її пісня стає стовідсотковим хітом і черговим здивуванням. Вона з легкістю наповнює сучасні танцювальні поп-хіти українською мелодикою і навпаки – вдало додає сучасності українським народним пісням, яким більше 100 років.

Особливо незвичайними є її живі виступи. Замість статичних концертів на сцені Ірина Федишин влаштовує незабутні феєричні шоу, які завжди ретельно готує з найкращими режисерами і сценаристами України. Вражаючи своїх глядачів, співачка неодноразово виїжджала на сцену на коні, співала в оточенні сотні діток-янголят, була героїнею приголомшливого номеру за участю ілюзіоніста, раптово зникаючи і з’являючись на сцені, та бездоганно втілювала безліч інших дивовижних ідей, які завжди зривають шквал овацій глядачів, адже це дійсно справжня фантастика!

Казкове шоу з вражаючими постановками 19 травня привезе у Вінницю співачка ІринаФедишин

Неймовірно ефектним і незабутнім буде вінницький концерт Ірини Федишин, який вже наступного четверга, 19 травня, о 19.00 пройде у Будинку офіцерів. Це буде перший сольний концерт співачки у Вінниці, тому сюрпризів для глядачів буде чимало! Будуть розкішні костюми, яскраві постановки і сценографія, запальні танці одного з найкращих шоу-балетів країни «X-Dance» і, звісно, всі-всі улюблені пісні Ірини Федишин: «Серця стук», «Долоньки», «Гітара», «Лише у нас на Україні», «Чужі уста», «Ти мій», «Твоя», «Пароль», «Калина», «Чорні очка» та багато інших.

Під час кожного виступу Ірина Федишин співає і викладається на сцені так, що переповнені щастям і радістю глядачі після двогодинних концертів не хочуть її відпускати, знову і знову викликаючи «на біс». І вона з радістю виходить до шанувальників на автограф- і фотосесії, адже радість інших – найбільша радість для неї самої.

Навіть після народження другого синочка Олежика у липні 2015-го довго засиджуватися у декреті Ірина Федишин не змогла. Вже через кілька місяців почала активну гастрольну діяльність і з 3-місячним немовлям та старшим синочком Юрчиком у жовтні поїхала у насичений гастрольний тур Іспанією. Ажіотаж навколо приїзду Ірини Федишин виявися настільки великим, що у Мадриді співачка дала аж чотири аншлагові концерти за день!

– В Іспанії я була вражена підтримкою від першої до останньої пісні. Виходила співати першу, а було таке відчуття, що це остання. Тобто, коли публіка вже «розігріта», коли всі аплодують. Це надзвичайно приємно, коли виходиш на сцену, а люди так гаряче тебе приймають, - ділиться Ірина Федишин. - Публіка для мене всюди рідна та близька. Я завжди намагаюся відпрацьовувати на максимумі, на всі сто відсотків, але у кожній залі атмосфера особлива. В Іспанії я особливо відчувала, що люди хотіли почути пісні, за якими скучили.

Відкрита і щира, красива і безмежно талановита – Ірина Федишин скоряє серця глядачів миттєво! Певний час її представляли, як найвідомішу співачку Західної України та зірку Галичини, але популярність Ірини Федишин вже давно вийшла за межі рідного регіону. Її кліпи з успіхом транслюють головні музичні канали країни, включаючи М1, по центральному телебаченню показують повні версії її прекрасних концертів, а на радіостанціях її авторські пісні незмінно стають лідерами хіт-парадів. Ірина Федишин двічі ставала переможницею «Пісні року», а минулого року з легкістю обійшла гурти «Танок на майдані Конго»і «Тартак», виборовши престижну премію «Український формат» завдяки своїх власній пісні «Серця стук».

Власне, більшість пісень, які виконує Ірина Федишин, її авторства.

– Кожна пісня для мене особлива, рідна і дорога. Мабуть, це дар від Бога, - зізнається співачка. - Несподівано наступає момент, коли хочеться виплеснути зсередини свої почуття і поділитися ними з іншими. Я сідаю за піаніно і пальці самі починають бігати по клавішах, передаючи мій настрій і емоції. Кожна пісня - це частинка моєї душі, частина особистого переживання, частина мене самої.

Всі свої пісні Ірина Федишин принципово виконує українською мовою, щоразу доводячи, що українська пісня може бути сучасною, цікавою і конкурентоздатною у світі шоу-бізнесу.

– Російського продукту дуже багато на ринку, а от українського людям не вистачає. Не відкрию великий секрет, коли розповім, що потрапити до топових ефірів з україномовним продуктом раніше було практично неможливо. У нашій країні, на жаль, програмні директори орієнтуються на російську естраду. Тому потрібно в україномовному варіанті подавати щось таке сильне та рейтингове, щоб схилити редакторів на свій бік. Нам вдалося потрапити з піснями «Калина» та «Долоньки» майже на всі мережеві радіостанції, серед яких і «Русское радио Украина» та «Шансон». А телеканал «Інтер» та ще кілька загальнонаціональних телеканалів самі виявили бажання придбати права на трансляцію моїх концертів «Лише у нас на Україні» та «Україна колядує». Ось так лагідно українізуємо вітчизняні радіо та телеефіри, - відзначає Ірина Федишин.

Частину своєї творчості Ірина Федишин присвятила пісням з народним колоритом, аби зберегти прекрасні українські традиції. А от у іншій частині – більш молодіжній по формату - залюбки експериментує, створюючи актуальні сучасні танцювальні хіти.

От-от на екрани вийде новий кліп «Чужі уста», у якому Ірина Федишин співпрацювала з новою командою та відомим хореографом, незмінним членом журі телешоу «Супермодель по-українськи» Річардом Горном.

Казкове шоу з вражаючими постановками 19 травня привезе у Вінницю співачка ІринаФедишин

Прекрасну авторську пісню «Чужі уста» та інші найкращі хіти Ірини Федишин вінничани почують на великому концерті «Лише у нас на Україні» 19 травня о 19.00 у Будинку офіцерів.

Казкове шоу з вражаючими постановками 19 травня привезе у Вінницю співачка ІринаФедишин

Замовити безкоштовну доставку квитків на цей незабутній концерт ви можете за телефоном: (0432)57-55-55. Також квитки продаються на сайті bilet.vn.ua та у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів. Вартість – всього 80-300 гривень.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Казкове шоу з вражаючими постановками 19 травня привезе у Вінницю співачка ІринаФедишин



Переглядів: 5159
Поширень: 0