В рамках проекту PLAN Z активні Жмеринчани та представників малих міст України мають можливість відвідати малі міста Німеччини у 2016 році!

З червня місяця 2016 року стартує другий етап проекту PLAN Z по культурної трансформації звичайного маленького українського містечка Жмеринка. Перше коло реєстрації для участі в воркшопах з проектного менеджменту під орудою відомого німецького експерта Патрика Фьоля закінчується вже 26 травня. Зареєструватись ще можна за посиланням.

Молоді агенти культурних змін мають змогу відвідати Німеччину в рамках проекту Plan Z

Друга можливість взяти участь у практичної частині проекту відкривається для мешканців міста Жмеринка та Вінницької області. Якщо ти активний, старший 16 років, живеш у Жмеринці, або у Вінницької області, любиш свій край та бажаєш змінювати на краще світ навколо себе, тоді цей цикл воркшопів для тебе!

Заповнивши цю реєстраційну форму, ти отримаєш шанс стати частиною команди агентів змін та опинитися у вирі подій, спрямованих на дослідження та фізичні перетворення публічних просторів Жмеринки.

З червня по грудень 2016 року у тебе буде можливість:

  • познайомитися з найкращими прикладами українських та світових партисипативних практик;
  • дізнатися як будувати партнерства та успішно втілювати свої ідеї;
  • познайомитися з Абеткою мурал-арту (від А до Я: від ідеї до практичного втілення проекту);
  • дослідити публічні простори свого міста та обрати локації для фізичних трансформацій;
  • взяти безпосередню участь у фізичних трансформаціях!

Найбільш активні учасники воркшопів мають можливість відвідати містечко Нойруппін (Німеччина) у вересні 2016 року з метою ознайомлення із культурно – економічними змінами розвитку звичайного маленького німецького містечка.

Молоді агенти культурних змін мають змогу відвідати Німеччину в рамках проекту Plan Z

Цикл воркшопів відбуватиметься в рамках освітнього проекту «Лабораторія трансформації» (другій етап PLAN Z). Організатори: Goethe-Institute Ukraine, ГО «Інститут культурної політики» міста Вінниці за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

«У нашого проекту «PLAN Z» з’явився ще один потужний партнер – Фонд EVZ (Німеччина). За його підтримки буде створено робочу групу до складу якої ввійдуть молоді лідери до 29 років з Німеччини та України (по 12 осіб з кожної країни). В рамках проекту буде вивчено досвід культурно-економічних трансформації військових зон східної Німеччини та практичний досвід перетворення стратегічних об’єктів в минулому, в об’єкти культурної сфери. Реєстрацію щодо участі в цієї частині проекту буде оголошено після 15 червня. Також активні учасники попередніх воркшопів мають можливість взяти участь в конкурсі щодо участі в групі за результатами роботи в червні місяці в Жмеринці», – зазначила голова «Інституту культурної політики» Ірина Френкель.

Якщо Ви маєте запитання, будь ласка, звертайтесь до організаторів за адресою: [email protected]



Переглядів: 3280
Поширень: 0