Вінниця – знову у рейтингу найпопулярніших міст! Цього разу – завдяки улюбленому телеведучому і гумористу Сергію Притулі та «Вар’яти-шоу».

28 травня найвеселіше україномовне гумористичне шоу святкує 6 років на сцені! До дня народження незабутній подарунок – концерт з абсолютно новою програмою! – «Вар’яти-шоу» вирішили презентувати п’яти обраним містам, у список яких і потрапила Вінниця!

Готуйтеся до найвеселішого концерту, нових яскравих жартів і неймовірного святкового настрою, які вже у понеділок, 30 травня, о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського чекають всіх на концерті «Вар’яти-шоу» (квитки можна замовити за тел.: (0432)57-55-55, доставка безкоштовна).

Які особливі сюрпризи 30 травня будуть на вінницькому концерті, хто з «Вар’ятів» і поза сценою – «ходячий анекдот», як саме здійснилася дитяча мрія Сергія Притули – стати кур’єром, та з якої думки варто починати кожен день, аби він був повним позитиву і гарного настрою - вже зараз читайте у ексклюзивному інтерв’ю Сергія Притули для нашого сайту «Моя Вінниця».

Сергій Притулаїде святкувати день народження у Вінницю!

- Сергію, у Вінниці ви виступаєте не вперше? Чи багато маєте друзів у нашому місті? Чи з’явилися у вас вже улюблені місця, які під час гостин у Вінниці, неодмінно відвідуєте?

- Друзі є. І вони дуже різні. Насамперед, це хлопці з гурту «ТІК» - від продюсера до водія. Завжди раді бачити наших друзів на наших концертах. Є ще трішки друзів інститутських. І з’явились нові друзі, побратими, які допомагають фінансово на АТО. Вони завжди приходять під концерт. Щоправда, скромність не пускає на концерт, але, думаю, ми це переборемо (посміхається).

- Чим 30 травня «Вар’яти-шоу» порадують вінничан? У чому буде особливість концертної програми, яку привезете?

- Особливість програми у тому, що вона святкова – нам 28-го травня виповнюється 6 років. Відповідно під цю дату ми балуємо увагою і новою програмою глядачів у тих містах, які є найвідданішими: Тернопіль, Львів, Луцьк, Трускавець і… Вінниця, яка завоювала подібне право після концерту 1-го січня!Зібрати аншлаг 1-го січня!!!! Ну я не знаю, де ще можна було б цього досягти!

- У чому, по-вашому, секрет успіху «Вар’яти-шоу», адже ваші концерти - це дійсно дві години суцільної радості, коли глядачам буквально ніколи перевести подих від сміху?

- Немає ніяких секретів. Ми щось робимо на сцені – люди з цього сміються. Ось і вся хімія.

- Більшість жартів ви подаєте як реальні історії з життя? Зокрема, усім запам’яталася розповідь про те, як ви робили пропозицію коханій та гуляли на весіллі з викликом поліції? Все дійсно точнісінько так відбувалося чи все-таки для номеру вдаєтеся до перебільшення ситуації і дещо прикрашаєте її вигадками?

- Наше гасло: «Ми нічого не вигадуємо, все беремо з життя»! І так воно і є. Все, що ми показуємо на сцені чи я розказую у своїх монологах – це 99% правди. 1% - це авторські домисли.

- Яка людина з вашого життя (з роботи, рідні, друзів) – «ходячий анекдот» і невичерпне джерело для нових жартів? І чому?

- Це наш актор Владзьо. Чому? Приходьте на концерт – дізнаєтесь!

- Чи бували у вас «кризи жанру», коли ну ніяк жарти не писалися? Що робили у таких випадках?

- Останній раз коли таке трапилось, я пішов з «Камеді Клаб UA». Наразі не відчуваю браку натхнення.

- Чи думали в дитинстві, що саме гумор стане вашою головною професією у житті? Ким мріяли бути?

- В дитинстві я мріяв бути, ким завгодно, тільки не гумористом: «ворошилівським стрілком», дияконом, кур’єром, адвокатом… Аж поки мій колега в «Камеді» Ігор Куролєсов не пояснив мені маленьку істину. Я розказав йому, що хотів стати кур’єром. Далі діалог:

- Сєрьонь, так ти і став кур’єром!

- В смислі?

- Ну дивись, ти ж хотів їздити по різних містах і щось привозити і щоб тебе чекали?

- Так!

- Ну то я тебе вітаю: ти – кур’єр сміху!

Ось така була історія…

Сергій Притулаїде святкувати день народження у Вінницю!

- «Вар’яти-шоу» тримаються дещо відсторонено від українського шоу-бізнесу. Він ніби існує сам по собі, а ви – самі по собі, з народом. Чому саме так?

- Того, що ми, по-перше, не телевізійне шоу. По-друге, жартуємо на теми далекі від традиційних для українського шоубізу, по-третє, гастролюємо там, де не гастролює український шоубіз.

- Якщо раніше «на слуху» був переважно «Квартал 95», то зараз і ви, і «Дизель Шоу» активно розвиваєтесь? Чи існує конкуренція у гумористичній тусовці чи, можливо, навпаки – всі між собою товаришуєте і підтримуєте гарні стосунки?

- Зараз багато хто розвивається. Окрім вищезгаданого «Дизеля» є ще «Мамахохотала», «Країна У», «Ліга Сміху» і т.д. Зі всіма ми у дуже хороших стосунках. Принаймні, коли не перетинаємось по гастрольних графіках. А то буває так, що «Вар’яти» виставляють афіші про виступ у якомусь місті і одразу інше шоу, яке мало бути там з концертом, переносить свій виступ.

- У своєму Facebook ще декілька місяців тому ви опублікували фото з пілотних випусків телеверсії «Вар’яти-шоу». Коли глядачі вже точно зможуть вас усіх побачити на екрані?

- Зйомки будуть у серпні. Ефір, думаю, у жовтні.

- Чим телеверсія буде відрізнятися від живих концертів?

- Будемо рухатись в бік театралізації частини контенту.

- Які маєте традиції/ритуали/прикмети всередині колективу, яких неодмінно дотримуєтеся?

- Це наша таємниця. Все, про що ви питаєте, відбувається в останню хвилину перед виходом на сцену!

- Ваш фірмовий рецепт гарного настрою: з якої дії/думки варто розпочинати день, аби він був вдалим?

- Треба просто подумати: що я маю зробити сьогодні, щоб стати кращим і що я маю зробити хорошого не для себе!

Сергій Притулаїде святкувати день народження у Вінницю!

Про «Вар’яти-шоу»

«Вар’яти-шоу» було створено у 2010 році кращими представниками українського гумору.

Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти «нижче пояса» та на політичну тематику – переважає побутова тема.

Керівник та ідейний натхненник «Вар’ятів» – відомий український шоумен, телеведучий, волонтер та селебріті Сергій Притула.

Сьогодні до складу «Вар’ятів» входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

Сергій Притулаїде святкувати день народження у Вінницю!

Квитки на новий концерт «Вар’яти-шоу» 30 травня у Вінниці можна придбати на сайті bilet.vn.ua, у касах театру імені Садовського, Будинку офіцерів, на 2 поверсі «Магігранду» і за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор вінницького концерту «Вар’яти-шоу» - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Сергій Притулаїде святкувати день народження у Вінницю!

 



Переглядів: 6383
Поширень: 0