4 червня у Вінниці відбудеться відкриття літнього проекту «Мистецькі вихідні». Упродовж літа щосуботи з 18-ої години на майдані Незалежності працюватимуть проекти «Музична акварель», фестиваль вуличних музикантів та «Джаз-перфоманс». Також відбуватимуться заходи на майданчиках біля бібліотек-філій міста.

Вже традиційно, влітку на вінничан чекають мистецькі вихідні. Їх організовують департамент культури міської ради та Центр концертних та фестивальних програм Тож, протягом літа кожної суботи з 18 години на майдані Незалежності вінничан розважатимуть учасники проектів «Музична акварель», фестивалю вуличних музикантів та «Джаз-перфоманс».

На майданчиках біля бібліотек-філій міста, в Мікрорайонах Сабарів та Пирогово відбуватимуться інтелектуальні, розважальні ігри, різноманітні майстер-класи.

Найактивніші учасники отримають подарунки від партнерів проекту, а саме дитячого парку святкування «Дитяча планета», торговельно-розважального центру «Мегамолл», торгової марки «Ласунка» та міжнародного журналу «Пізнайко».

Розігруватимуться запрошення на екскурсії містом новим трамваєм «Вінвей». Усе це та багато інших сюрпризів подарує вінничанам проект «Мистецькі вихідні».



Переглядів: 3382
Поширень: 0