Нещодавно в концертній залі Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька» відбувся випускний вечір. Випускники підготували для гостей музичні подарунки, а учні відділення образотворчого мистецтва представили в холі школи свої кращі роботи.

Батьки, друзі, вчителі аплодисментами зустрічали вже дорослих випускників, які виходили на сцену. Свідоцтва про позашкільну освіту отримали учні музичного відділення та відділення образотворчого мистецтва. За відмінне навчання, активну участь у культурно-мистецьких заходах школи, міста та області кращих учнів школи було нагороджено Подяками, а батьки отримали Подяки за зразкове виховання дітей.

З привітальними словами до гостей, батьків, випускників звернулась директор школи Тетяна Василівна Заїчко, яка щиро привітала випускників з закінченням школи, побажала їм щасливої життєвої долі та пронести через все життя любов до мистецтва.

Батьки випускників подякували викладачам за їх нелегку викладацьку працю, за увагу й теплоту, подаровані їх дітям за роки навчання у школі.



Переглядів: 3168
Поширень: 0