4 червня у Вінниці стартував інтерактивний творчий проект «Мистецькі вихідні -2016». У його рамках проходитиме музичний фестиваль «Канікули у місті». Музиканти збиратимуться у центрі міста та гратимуть для всіх. Показати свій співочий та музичний талант запрошують всіх бажаючих.

Проект «Мистецькі вихідні» має на меті організацію змістовного дозвілля і відпочинку. А також – сприяння розвитку творчих здібностей, уподобань і популяризацію талантів вінничан та гостей міста під час літньої кампанії відпочинку.

У рамках проекту щосуботи, з 4 червня по 27 серпня, на визначених відкритих майданчиках відбуватимуться яскраві та незабутні дійства, починаючи з інтелектуальних, розважальних ігор, майстер-класів з боді- арту та інших технік hand made і закінчуючи концертними програмами. Ці майданчики розташовані на майдані Незалежності, у мікрорайонах Сабарів, Тяжилів, Пирогово та біля бібліотек-філій Вінницької міської централізованої бібліотечної системи.

Департамент культури міської ради, як один із організаторів проекту, запрошує вінницьких музикантів долучитись до участі у музичному фестивалі «Канікули у місті», що проходитиме у рамках «Мистецьких вихідних – 2016». Адже для багатьох із них, концерти на вулицях можливість продемонструвати свій талант великій кількості людей і отримати за нього винагороду.

Тож, впродовж липня (2, 9, 16, 23, 30) з 18.00 до 20.00 години на майдані Незалежності виконавці найрізноманітніших музичних стилів збираються разом у центрі свого міста, щоб зіграти й заспівати людям власну музику: просту і складну, нову і стару, рок і фольклор, хіп-хоп і джаз, будь-що.

У музичному фестивалі можуть взяти участь всі бажаючі без вікових обмежень, як професіонали, так і аматори. Кожен, хто бажає просто вийти на вулицю і грати для друзів та перехожих, хто небайдужий до музичних експериментів, для кого музика – це набагато більше, ніж просто фоновий саунд у програвачі.

Бажаючим необхідно у термін до 16 червня подати заявку до департаменту культури міської ради за адресою: вул. Соборна,59, каб. 628. Або надіслати на електронну адресу: [email protected], оформивши її наступним чином:

Контактні телефони для довідок: 59-51-75; 59-51-48.



Переглядів: 2546
Поширень: 0