У відкритті урочистих заходів взяли участь Перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов, Міністр економіки України Богдан Данилишин та Голова Держспоживстандарту України Лариса Лосюк.

У рамках урочистих заходів відбулася виставка робіт учасників 6-го Всеукраїнського виставки-конкурсу дитячого малюнка „Я хочу жити в якісному світі”. 27 переможців цього конкурсу трьох вікових категорій (5 – 8 років, 9 – 12 років, 13 – 17 років) з усіх регіонів України були нагороджені дипломами та цінними призами.

Переможці визначені у трьох номінаціях: „Я пізнаю якісну продукцію”, „Ми архітектори якісного світу” і „Кращий плакат на споживчу тематику”. Роботи юних художників є свідченням свідомого розуміння дітьми сучасного життя і дійсності.

„У роботах діти відтворили свої мрії та бажання споживати якісні продукти, дихати свіжим повітрям, пити чисту воду. А, отже, нам, дорослим, є над чим працювати”, – зауважила Лариса Лосюк.

Виставка-конкурс проходить на двох рівнях - регіональному і загальнодержавному. На регіональному рівні у дитячій виставці-конкурсі 2009 року було представлено 5618 малюнків зі всієї України, в тому числі з Вінницької області – 120 малюнків.

На загальнодержавному рівні у дитячій виставці-конкурсі 2009 року було представлено 237 малюнків, в тому числі з Вінницької області – 9 малюнків.

Робота Куцої Вікторії „Щедра українська природа дарує нам тільки якісні продукти” (Вінницька обл., ст. Калинівка - 2) зайняла перше місце у третій віковій категорії в номінації „Я пізнаю якісну продукцію”.

Щорічне проведення Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка „Я хочу жити в якісному світі” вже стало доброю традицією в Україні.


Переглядів: 3999
Поширень: 0