Джаз-квінтет із Вінниці The Hypnotunez відправляється в Люблін (Польща) на фестиваль Inne Brzmienia 2016, де разом з іншими талановитими колективами представлятиме Україну.

Inne Brzmienia дослівно перекладається як «Інші голоси». Впродовж п’яти днів фестивалю, 6-10 липня, на сцені з’являться артисти з 10 країн світу. В одному місці зберуться різні континенти, різні музичні жанри та стилі. Метою фестивалю є пошук найбільш оригінальних, унікальних та революційних напрямків світової музики. Саме такими, на думку організаторів, є вінницькі The Hypnotunez.

На сайті фестивалю музику The Hypnotunez визначають як гармонійне поєднання свінгу, джазу та інших танцювальних жанрів, подане в ретро-атмосфері та наповнене спонтанністю панк-року.

Гурт, заснований у 2013 році, пережив численні зміни у своєму складі і нині має в арсеналі контрабас, яким віртуозно маніпулює на сцені вокаліст та фронтмен колективу Гера Луідзе, саксофон — Тимур Ахтамов, ударні — Сергій Суздальцев, гітару — Олег Прокопчук та тромбон — Володимир Лінник.

Втім, щоб почути хлопців наживо, зовсім не обов’язково їхати до Польщі. В рамках туру у підтримку дебютного альбому «Shout. Dark & Mysterious» The Hypnotunez поміж інших міст України виступатимуть і вдома — концерт у Вінниці відбудеться 25 червня у арт-пабі Beef Eater.



Переглядів: 3540
Поширень: 0