Дві ночі у кіно з найцікавішими стрічками останнього часу, що доступні всім лише за безкоштовним запрошенням відбувалися завдяки Вінницькій міській раді, міському департаменту культури та кінотеатру «Родина». Це вже третій поспіль щорічний літній проект «Ніч у кіно», що проходить під гаслом«Проведи чудовий вечір з друзями! Живи спілкуючись!».

17 червня о 20.00 розпочалась «Європейська ніч в кіно». Численні глядачі мали змогу насолодитись італійською мелодрамою «Двоє у Всесвіті» з Ольгою Куриленко (режисер Джузеппе Торнаторе), австралійсько-ірландським психологічним трилером «Чужа земля» з Ніколь Кідман (режисер Кім Фаррант) та побачити британсько-французько-німецько-американсько-мексиканську комедійну драму «Голограма для короля» з Томом Хенксом (режисер Том Тиквер).

 Вінничани мали можливість поринути у захоплюючий світ кінематографу в рамках проекту "Ніч у кіно"

Традиційно до кіно-ночі фойє кінотеатру «Родина» перетворюється на затишну лаунж-зону, стіни якої прикрашені барвистими картинами. Тут можна посмакувати ароматною кавою, пригоститись солодощами та поспілкуватись на теми кіно. На сам нічний кіносеанс дозволяється влаштовуватись з комфортом. Тож всі гайда у кіно на перегляд цікавих кінострічок в затишній «Родині»!

Вінничани мали можливість поринути у захоплюючий світ кінематографу в рамках проекту "Ніч у кіно"

Вчора ввечері відбувся показ трьох поспіль свіжих американських кінострічок. Дивилися комедію «Агенція знайомств №1» (режисер: Тамаш Шаш), фільм жахів «Непрохані гості» (режисер Адам Шиндлер), а о півночі розпочався показ музичної комедії «Рок на Сході» з Біллом Мюрреєм, Брюсом Уіллісом та іншими зірками Голлівуду (режисер Баррі Левінсон).



Переглядів: 2859
Поширень: 0