«Мистецькі вихідні» тривають. Нещодавно на Майдані Незалежності продовжив тішити публіку проект «Музична акварель». Цього разу вокальне, хореографічне та навіть бойове мистецтво демонстрували вихованці центру «ДивоСвіт», студії сучасного танцю «Art Fusion» та вінницької школи капоейри «Senzala». Всі учасники отримали солодкі подарунки від ТМ «Ласунка». Також стартувала друга екскурсія містом на трамваї «ВінВей».

Перед бібліотеками-філіями ЦБС відбулося багато конкурсів та ігор. Працівники бібліотек влаштували для дітей та юнацтва еко-вечірку, детектив-шоу «Геніальний детектив», етнографічну замальовку «Прийди, прийди до мене, неділенько зелена», відзначали День Пізнайка. Приємним сюрпризом були подарунки від ТМ «Ласунка» та дитячого журнала «Пізнайко».

Маленькі вінничани гралися у «геніального детектива» та відвідали еко-вечірку

Департамент культури міської ради та Центр концертних та фестивальних програм продовжують презентувати цей літній проект. Також його допомагають втілювати у життя дитячий парк святкування «Дитяча планета», торговельно-розважальний центр «Мегамолл», торгова марка «Ласунка» та міжнародний дитячий журнал «Пізнайко».



Переглядів: 2611
Поширень: 0