Цими вихідними у Вінниці продовжився проект «Мистецькі вихідні». На майдані Незалежності відбувся фінальний концерт проекту «Музична акварель». А біля бібліотек – різноманітні ігри. Діти грали у лікар Айболита, гру «Пінгвін», естафети, розважалися з мультиплікаційними героями тощо. Біля бібліотеки-філії №13 спеціально до Дня Конституції України вечір пройшов під гаслом «Я люблю Україну».

Проект «Мистецькі вихідні», який втілює в життя департамент культури міської ради та Центром концертних та фестивальних програм, продовжив дарувати радість жителям та гостям міста. На майдані Незалежності відбувся фінальний концерт проекту «Музична акварель». Його учасниками стали вихованці студій сучасного танцю «ART FUSION», східного танцю «Валькірія» та вокальної – «ДивоСвіт». Серед глядачів та юних артистів провели розіграш подарунків від міжнародного дитячого журналу «Пізнайко», дитячого парку святкування «Дитяча планета», торговельно-розважального центру «Мегамолл» та торгової марки «Ласунка».

Вінницькі малята побували на вечорі «Я люблю Україну» у рамках мистецьких вихідних

Учасники свята отримали можливість записатись на екскурсію містом новим трамвайчиком «Вінвей», яка пройде наступної суботи. Також 2 липня на майдані Незалежності стартує відкриття Фестивалю вуличних музикантів, де наживо будуть виконувати свої пісні, а також українські та світові хіти талановита вінницька молодь і не тільки.

Вінницькі малята побували на вечорі «Я люблю Україну» у рамках мистецьких вихідних

Цікаво і різнопланово розважалась дітвора мікрорайону «Вишенька». Адже знову на майданчику біля дитячої бібліотеки відбулося чимало заходів. Серед ігор – жартівлива гра «Пінгвін», пізнавальна «Лікар Айболить» та командні змагання й естафети. А на фінал – фото на згадку та смаколики від спонсорів! Біля бібліотеки-філії №13 спеціально до Дня Конституції України вечір пройшов під гаслом «Я люблю Україну». На майданчику бібліотеки-філії № 6 усіх на відзначення дитячого ювілею зібрав дитячий журнал «Пізнайко». Біля бібліотеки зібралися юні користувачі та їх батьки.

Вінницькі малята побували на вечорі «Я люблю Україну» у рамках мистецьких вихідних

У відділі культурно-освітньої роботи та організації дозвілля мікрорайону «Пирогово» відбувся «Арт-Пікнік». Цього разу на діток та дорослих чекали розваги, пісні і відомі мультяшні герої. Діти із задоволенням брали участь у конкурсах. Всі переможці отримали призи від партнерів свята – торгової марки «Ласунка». У проведенні заходу допомагала компанія по організації дитячих свят «Аладдін».



Переглядів: 2257
Поширень: 0