У холі міської ради відкрилась нова виставка живопису під назвою «Голуба пташка натхнення». Її авторка – талановита вінницька художниця Дар’я Галенко-Ярошевська.

Дівчина почала захоплюватись малюванням ще з дитинства. З 1-го по 9-ий клас вона навчалась образотворчому мистецтву у Вінницькій школі мистецтв «Вишенька». У 2009 році вийшла книга усної народної творчості, проілюстрована малюнками Дар’ї. Побачивши цю збірку, відома київська художниця Анна Міклашевич подарувала їй можливість безкоштовно відвідати курс своїх майстер-класів. Так дівчина продовжила пізнавати техніку олійного живопису.

Виставка картин вінницької художниці відкрилася у холі міської ради

Зараз Дар’ї 19 років. Вона вивчає менеджмент у Вінницькому міжрегіональному вищому професійному училищі. Паралельно продовжує вдосконалювати художню майстеність і вже змогла досягти чималих успіхів на своєму творчому шляху.За її плечима перемога у багатьох конкурсах та участь в колективних виставках творів образотворчого мистецтва. У 2012 році на базі Вінницького обласного художньго музею відбулась презентація її персональної виставки «Голуба пташка натхнення».



Переглядів: 3211
Поширень: 0