Днями у садибі Вінницького літературно-меморіального музею М.М.Коцюбинського відбувся пленер художників експериментаторів «…від Малевича до Бенгсі…». Він пройшов у рамках проекту «Мистецький сад». Тут зібрались художники з різних куточків України. Тут шанувальники мистецтва мали змогу познайомились з оригінальними художніми авторськими техніками.

Увагу відвідувачів привернув гість із м. Запоріжжя Георгій Кожокарь оригінальною манерою виконання. В музеї він вже не вперше виставляє свої роботи, його персональна виставка, що експонувалась в 2002 році, мала успіх у відвідувачів. Цікаву задумку і техніку виконання представив в своїй роботі і художник Сергій Ткачук з м. Тульчина.

У Вінниці пройшов пленер художників експериментаторів «…від Малевича до Бенгсі…»

Приємне враження на глядачів справили і вінничани - художниці Валентина Колтановська та Ірина Кравченко створили натюрморти олійними фарбами в стилі експресіонізму. Олександр Назаренко та Віктор Рибачук - в стилі абстракціонізму. Анатолій Задворний намалював картину «Людина і всесвіт».

У Вінниці пройшов пленер художників експериментаторів «…від Малевича до Бенгсі…»

Увагу відвідувачів привернули роботи Олександра Никітюка «Квіти на садибі Коцюбинського» і портрет «Михайло Коцюбинський». Сподобалась глядачам авторська техніка виконання Віктора Байрака, для якої художник використовував мелену каву. Свої роботи він творив буквально за лічені хвилини.

У Вінниці пройшов пленер художників експериментаторів «…від Малевича до Бенгсі…»

Всі учасники першого Всеукраїнського пленеру художників-експериментаторів у Вінниці були відзначені подяками організаторів заходу. На пленері прозвучали пісні у виконанні Катерини Радецької, лауреата багатьох пісенних конкурсів.



Переглядів: 2892
Поширень: 0