Стали відомі проекти мурал-арту, які прикрасять стіни вінницьких будівель до Дня міста. По Соборній,22 буде робота «Старий Амстердам». На будівлі по цій же вулиці але вже під №50 намалюють янгола. «Соняшник» з’явиться по Гоголя,1, а «Річка Буг» – на технічній будівлі по проспекту Коцюбинського. Дерево знань намалюють на одній зі стін школи №34, що по вулиці Миколи Ващука. А на будівлі по Театральній,15 буде мурал «Вінниця – місто мрій».

3 вересня вінничани відзначатимуть День народження свого міста. До цього дня у місті будуть створені шедеври вуличного мистецтва у рамках мурал-арту «VIN-ART-CITY». Проект, який має на меті перетворювати стіни будівель на арт-обєкти, був започаткований у минулому році.  У цьому році щоб обрати найкращі було оголошено конкурс, на який надійшло 24 проекти. Нещодавно комісія обрала конкурсні роботи, які художники нанесуть на будинки міста.

Як зазначив куратор проекту голова ГО «Лабораторія актуальної творчості» Олександр Нікітюк, наразі художники адаптують свої роботи до будівель, на яких їх наноситимуть. Цікаво, що стіни будинків розмальовуватимуть художники не лише з України, а й з-за кордону. Чеські художники нанесуть мурал на будівлі «ВІНТЕРА», що по вулиці Театральна,15. Це стане продовженням проекту «Вінниця – місто мрій».

 Чеські художники нанесуть мурал на будівлі «ВІНТЕРА»

На будівлі по Соборній,22 буде робота Ірини Поліщук «Старий Амстердам».

робота Ірини Поліщук «Старий Амстердам»

«Янгол» Антона Ходакова прикрашатиме будинок по цій же вулиці але вже під № 50.

Робота !Янгол" Антона Ходакова

На Гоголя,1 з’явиться «Соняшник» від Тараса Довгалюка.

Робота «Соняшник» від Тараса Довгалюка

Апроект Артура Столярчука «Річка Буг» буде нанесено на технічній будівлі по проспекту Коцюбинського.

Артура Столярчука «Річка Буг»

Дерево знань художники Наталія Лісова, Олександр Марченко, Володимир Ходак намалюють на одній зі стін школи №34, що по вулиці Миколи Ващука (колишня Квятека).

Тут з'явиться "Дерево знань" художників Наталії Лісової, Олександра Марченка та Володимира Ходака

Вже почалися роботи над мурал-артом по Соборній,22. А 26 липня художники розпочнуть наносити роботу Артура Столярчука «Річка Буг» на технічну будівлю по проспекту Коцюбинського.



Переглядів: 5793
Поширень: 0