3 вересня на майдані Водограю у центральному парку культури та відпочинку ім. Горького відбудеться фестиваль-конкурс з бальної хореографії. Заявки для участі в ньому потрібно подати до 22 серпня за адресою: 21000, м. Вінниця, вулиця Соборна 59, департамент культури ВМР. У планах – по завершенню конкурсної програми для усіх бажаючих пройде безкоштовний майстер-клас з бального танцю. Його проведуть хореограф-постановник проекту «Танцюють Всі» Андрій Дикий та ведуча телевізійного шоу «Танцюють Всі» Лілії Ребрик.

Вінницька міська рада та департамент культури Вінницької міської ради організовують фестиваль-конкурс з бальної хореографії в рамках святкування Дня міста. Серед журі – хореограф-постановник проекту «Танцюють Всі» Андрій Дикий, ведуча телевізійного шоу «Танцюють Всі» Лілія Ребрик та представники танцювальних студій-учасників.

У конкурсі можуть брати участь міські колективи бального танцю у наступних категоріях.

За віком:

  • ювенали 6-10 років,
  • юніори 10-14 років,
  • молодь 14 років
  • і старше.

За кількістю учасників:

  • пара,
  • мала група,
  • формейшн,
  • продакшн.

За програмою:

  • латино-американська,
  • європейська,
  • фьюжн.

Виступи оцінюватиме журі. Буде враховуватися техніка виконання, композиція, постановка танцю та імідж (сценічний образ, костюми, акторська майстерність).

Конкурс передбачає відбірковий тур. Заявки для участі у ньому потрібно подати до 22 серпня цього року за адресою: 21000, м. Вінниця, вулиця Соборна 59, департамент культури Вінницької міської ради. Зразок оформлення заявки у прикріпленому нижче файлі.

Контактні телефони: (0432) 59 50 53 – департамент культури Вінницької міської ради та (093) 593 42 17 – Шемет Юлія Вікторівна. E-mail: [email protected] До заявки додається відео виступу.

З 22 по 26 серпня організатори оголосять список номерів, що пройшли до фіналу, який відбудеться 3 вересня на майдані Водограю у ЦПКіВ ім. Горького. З 26 серпня по 1 вересня учасники надсилають фонограми (у форматі МР3) для номерів, які пройшли до фіналу. Конкурсанти, які беруть участь у фіналі, готують виступ тривалістю, відповідно обраної категорії: пара (до 3 хвилин), мала група (3-4 хвилини), формейшн та продакшн (4-6 хвилин). Організатори залишають за собою право змінювати порядок та умови проведення конкурсу, про що завчасно повідомлятимуть учасників.

Довідково

Орієнтовний список номінацій:

  1. 6-10 років пара латино-американська програма або європейська
  2. 10-14 років пара латино-американська програма або європейська
  3. 14 років і старше пара латино-американська програма або європейська
  4. 6-10 років мала група латино-американська програма або європейська
  5. 10-14 років мала група латино-американська програма або європейька
  6. 14 років і старше мала група латино-американська програма або європейська
  7. 6-10 років формейшн латино-американська програма або європейська
  8. 10-14 років формейшн латино-американська програма або європейська
  9. 14 років і старше формейшн латино-американська програма або європейська
  10. Продакшн латино-американська програма або європейська
  11. Пара або мала група фьюжн
  12. Формейшн або продакшн фьюжн

Номінації та їх кількість можуть змінюватись залежно від кількості номерів, які будуть заявлені та пройдуть до фіналу.



Переглядів: 3431
Поширень: 0