Пленери на базі Немирівського санаторію „Авангард”, започатковані 1996 року, вже стали доброю традицією. Наразі триває 19-й за рахунком пленер, що дає можливість майстрам пензля з Вінниці, Києва, Львову, Одеси, Сімферополя, Севастополя поспілкуватись, насолоджуючись краєвидами Немирівського парку, та, у підсумку, поповнити новими творами художню галерею палацу М. Щербатової. За гарною традицією митці залишають свої роботи у подарунок картинній галереї санаторію.

Подільська зима – 2010

Крім Президента Академії мистецтв України, лауреата Шевченківської премії Андрія Чебикіна столицю на пленері представляли заслужені художники Цкраїни Микола Титов та Анатолій Зорко, а також Олександр Ольхов. Зі Львова були заслужені художники Олександр Крохмалюк та Теодозій Салій, з Одеси – Наталя Лоза, з Севастополя – Анатолій Шевчук, з Сімферополя – молодий художник Андрій Іноземцев. Вінницю ж представляли Володимир Оврах, Михайло Довгань, Леонтій Гринюк, Олександр Назаренко, Анатолій Васкевич, Світлана Нечай-Сорока та постійний керівник творчої групи пленеру, заслужений художник України Микола Чулко.

Подільська зима – 2010

За всі часи у пленері прийняли участь понад 80 художників. Прекрасний подільській край дарував натхнення живописцям для пейзажів та натюрмортів: за традицією низка картин зображує мальовничі куточки Немирівщини. Загалом, кожна з робіт на звітній виставці неповторна та дихає стилем майстра, що її виконав.

Отже, прямуйте до галереї АртШик в ці дні мов до санаторію, де можна вилікувати душу, впустивши в неї приємні емоції, що неодмінно виникнуть від споглядання картин майстрів.

ФОТОРЕПОРТАЖ
 


Переглядів: 6360
Поширень: 0