Кожного разу він матиме різні темі. Назва цьогорічної низки заходів - «Моє життя у червоному». Протягом більш ніж трьох тижнів у Галереї «ІнтерШик» будуть проходити тригодинні тусовки. Кожна з них об’єднуватиме у собі різні напрямки мистецтва. Організатори пропонують, на перший погляд, абсолютно протилежні та різні по змісту і наповненню заходи. Зацікавившись одним, учасник проекту мимоволі потрапляє в середовище іншого виду мистецтва і, як наслідок, відкриває у собі нові відчуття і нове ставлення до певних речей.

У День закоханих у місті розпочнеться «Ре:ВІЗІЯ»Все, що відбуватиметься у Галереї «ІнтерШик», буде пов’язуватись із червоним кольором. Організатори розповідають, що цей яскравий колір несе у собі потужну енергетику. Різноманітні виставки, покази мод, музичні перфоменси будуть насичені яскраво червоним.

Ідея проекту належить Заслуженій артистці України Ірині Френкель. Вона розповідає, що червоний колір обрано не випадково. Він є другим після чорного по своїй силі впливу на оточуючих. Червоний обирають сильні, цілеспрямовані, налаштовані на успіх люди. Це колір великих почуттів, змішаних емоцій та пристрасті. Саме такі відчуття мають викликати у відвідувачів ті заходи, які проходитимуть в рамках проекту.

Участь у проекті зможуть брати усі бажаючі вінничани. Вхід до Галереї «ІнтерШик» безкоштовний. Відчути усі барви мистецької палітри, змінитись на краще, відкрити у собі новий світогляд – це все стане можливим підя час «Ре:ВІЗІЇ», прогнозують організатори. До 8 березня для вінничан працюватимуть 22 художники, більше двох сотень музикантів та ряд модельєрів та. Перший захід відбудеться о 14:00, 14 лютого у торгівельно-розважальному центрі «Магігранд».


Переглядів: 2964
Поширень: 0