3  вересня на площі Європейській відбудеться фестиваль до Дня міста «Вінничани мають таланти». Щоб долучитися до заходу потрібно до 20 серпня надіслати анкету на електронну адресу [email protected]. Або подати її за адресою вул. Соборна 59, (міська рада), цокольний поверх.

Вже другий рік поспіль на головній сцені Європейської площі відбудеться яскравий творчий фестиваль «вінничани мають таланти». Він проводиться за такими номінаціями: хореографія, вокал, оригінальний жанр, поезія, комедійно-пародійне шоу, гімнастичне шоу, акробатичне та силове шоу.

Розпочнеться фестиваль о 15.00 флешмобом «Я люблю Вінницю», в якому візьмуть участь учасники та всі присутні. Родзинкою фестивалю стане проходження усіх учасників по червоній доріжці, а пам’ятні призи, кубки та дипломи вручатимуть вінницькі зірки. Задавати ритм будуть яскраві ведучі Ольга Сольвар та Катерина Фостик.

Щоб долучитися до фестивалю «Вінничани мають таланти» потірбно подати заявку на участь до 20 серпня

Щоб взяти участь у фестивалі «Вінничани мають таланти» потрібно Анкета на участь, яку необхідно надіслати до 20 серпня на електронну адресу [email protected], міститься на сайті borzova.com.ua в розділі ГО «ВО Розвиток.Розвиток» → «Проекти» → «Вінничани мають таланти». Також анкету для участі можна подати за адресою: вул. Соборна 59, (міська рада), цокольний поверх.

Довідки за телефоном: керівник проекту - Ірина Борзова 067-765-50-25, координатор – Валентина Ткачук тел. 0975476857. Участь у фестивалі безкоштовна. Організатор – громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Розвиток. Розвиток» за підтримки Вінницької міської ради.



Переглядів: 2965
Поширень: 0