Гурт «ТІК» продовжує дарувати свято своїм шанувальникам. Цього разу запальний мегаконцерт гурту «ТІК» і незабутнє сімейне свято пройде у місті Бар - 13 серпня о 20.00 на стадіоні «Колос»!

Буде дві години найвеселішої музики, улюблених хітів і пісенних прем’єр, запальних танців і щирого спілкування!

- Запрошуємо всіх жителів міста Бар на цей феєричний концерт, про який потім ще довго буде говорити все місто! А також пропонуємо вінничанам приєднатися і чкурнути на концерт «ТІК» у Бар, аби наживо послухати улюблений гурт і заодно - відкрити для себе нове чудове місто, яке є окрасою нашої області, - запрошують організатори концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

На концерті у Барі «ТІК» виконає всі свої найкращі хіти, які за 11 років гурту на сцені вже давно стали народними: «Олені», «Вчителька», «Тихую», «Сірожине пірожине», «Свєта», «Білі троянди», «Гуляй, народ», «Біла хмара, чорна хмара», «Сірожа з Ружина», «Ендорфіни», «Апрєль», «Абонент», «Не цілуй», «Meine Liebe», «Для мами», «Запах війни», «Люби ти Україну» та багато інших. Також глядачі зможуть оцінити свіженькі пісенні прем’єри «ТІК»: пісні «ІсторіЯ» та «Робот», кліп на яку от-от буде брати штурмом українські радіо- і телеефіри.

Гурт «ТІК» не випадково називають кращим святковим гуртом України, адже кожен виступ цього унікального колективу – то без перебільшення свято для всіх і кожного! Свято - повне запалу і драйву, найкращої української музики і вражаючої атмосфери!

Співати і танцювати 13 серпня на концерті у місті Бар на стадіоні «Колос» будемо всі разом!

Тож готуйтеся до повного відриву і найяскравіших емоцій!

Вартість квитків – 100 гривень, дітям до 5 років – вхід безкоштовний.

Квитки на концерт можна замовити за телефонами: (096)970-52-11 та (068)007-57-57, а також придбати у м. Бар у нічному клубі «Патіфон» та магазині «Ентер».

Гурт «ТІК» запрошує всіх у суботу, 13 серпня, на концерт у місто Бар!



Переглядів: 4568
Поширень: 0